Güncel
Giriş Tarihi : 18-06-2025 11:29   Güncelleme : 18-06-2025 12:18

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde Cinsiyet İptali Alarmı

Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulamaları ve Araştırma Hastanesi’nde, “Cinsiyet Hoşnutsuzluğu” teşhisiyle başlatılan Cinsiyet İptali süreci geri dönüşü olmayan bir noktaya ulaştı.

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde Cinsiyet İptali Alarmı

H.S. adlı 22 yaşındaki genç, bütün uyarılara rağmen hormon-endokrin tedavisiyle cinsiyet iptaline hazırlandı.

Kurban Bayramının hemen sonrası, cinsiyet değiştirme ameliyatına hazırlık olarak uygulanan 3 doz Sustanon 250 mg endokrin tedavisiyle başlatılan Cinsiyet İptali süreci bütün uyarılara rağmen kesintisiz devam ettirildi.

Cinsiyet İptali Operasyonlarının bilimsel ve biyolojik gerçeklere aykırı bir insanlık suçu olduğu belirtiliyor.

CİNSİYET DEĞİŞTİRİLEMEZ, GENETİK KOD SABİTTİR!

Bilim çevrelerine göre, insanın genetik cinsiyeti doğumla belirlenir ve hayat boyunca değişemez.

Ancak ideolojik baskılarla gençler önce hormon ilaçlarına bağımlı hâle getiriliyor, ardından “mutluluk” vaadiyle ameliyat masasına yatırılıyor.

Bu sürecin bir bireysel tercih değil, emperyal aklın toplumsal mühendislik projesi olduğu dile getiriliyor.

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ CİNSİYETSİZLİĞİN ÜSSÜ OLUYOR

Cinsiyet iptali süreçleri, bireysel bir tercih değil, bir kuşağın zihinsel ve bedensel bütünlüğüne yönelik organize bir tehdit olarak yorumlanıyor.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Feridun Yılmaz’a, Başhekimlik ve Ruh Sağlığı Ana Bilim Dalı’nın başındaki Prof. Dr. Aslı Sarandöl’e yapılan çağrılara rağmen uygulamalar devam ediyor.

FITRATA SAVAŞ AÇANLAR, İNSANLIĞA SAVAŞ AÇIYOR!

Uzmanlar, cinsiyetin biyolojik bir hakikat ve fıtrat olduğunu vurgularken, üniversite hastanelerindeki bu operasyonların yalnızca akademik bir mesele değil; milli güvenlik sorunu hâline geldiğini belirtiyor.

Eğitim kurumlarının emperyalizmin ideolojik uzantısı hâline dönüşmesi endişe yaratıyor.

BURSA AYAĞA KALKTI

Bursa Büyük Aile Platformu başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu, H.S. üzerinden başlatılan operasyonun durdurulması için rektörlüğe çağrıda bulundu.

Cinsiyet iptali sürecinin ilk aşaması olan endokrin ilaçlarının verilmemesi talep edilerek toplumsal ifsat projesinin önüne geçilmesi istendi.

Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü çağrılara kulak tıkayarak bayram sonrası üç doz endokrin uygulamasını başlatarak ameliyat sürecinin ilk adımını atmış oldu.

İdeolojik baskılarla gençler önce hormon ilaçlarına bağımlı hâle getiriliyor, ardından “mutluluk” vaadiyle ameliyat masasına yatırılıyor. Bu sürecin bir bireysel tercih değil, emperyal aklın toplumsal mühendislik projesi olduğu dile getiriliyor.

SUSTANON 250 MG NE İÇİN KULLANILIR

Sustanon 250 mg, bir tür testosteron enjeksiyonu olup genellikle erkeklerde testosteron eksikliği tedavisinde kullanılır.

İçeriğinde dört farklı testosteron esteri (testosteron propiyonat, fenilpropiyonat, izokaproat ve dekanoat) bulunur ve bu kombinasyon sayesinde hem hızlı hem de uzun süreli etki sağlar.

Kullanım Amaçları:

1. Testosteron Eksikliği Tedavisi (Hipogonadizm):

Yetişkin erkeklerde doğuştan ya da sonradan gelişen testosteron yetersizliği durumlarında kullanılır.

Belirtiler: Yorgunluk, kas kütlesinde azalma, cinsel istekte düşüş, depresyon, kemik yoğunluğunun azalması.

2. Erkeklerde Ergenlik Gecikmesi (nadiren):

Bazı durumlarda gecikmiş ergenlikte doktor kontrolünde kullanılabilir.

3. Transgender (FtM) Hormon Tedavisi:

Kadından erkeğe geçiş sürecindeki bireylerde maskülinizasyon süreci için kullanılır.

kaynak:akit

adminadmin