Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com

Eğitim Bir Sen’den Milli Eğitim Bakanı’na sert cevap;

Eğitim Birsen Samsun Şube Başkanı Nejdet Güneysu Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e “Sayın Bakan şaşırma, sabrımızı taşırma” diye seslendi.

Eğitim Bir Sen’den Milli Eğitim Bakanı’na sert cevap;
Paylaş:
Memur Sen’e bağlı Eğitim Bir Sen Samsun şube Başkanı Nejdet Güneysu, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in, öğretmenlerin OECD ülkelerine göre daha az çalıştığını ve Türkiye’de öğretmenlerin okullarda daha az süreyle kaldığını söylemesi üzerine bir açıklama yaparak Milli Eğitim Bakanı’nı sert bir dille eleştirdi.

Güneysu, “Kamuda, Cumhuriyet tarihinde en düşük ücrete mahkum edilen öğretmenlerin çalışma şartlarını ve süresini  gerçeği yansıtmayan bilgilerle dile getiren

Bu haber Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat