Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 17-03-2014 10:26   Güncelleme : 17-03-2014 10:26

ERBAKAN'I ANMA VE ANLAMA KONFERANSI

Samsun’da 54. hükümetin Başbakanı ve eski Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan için "Erbakan’ı Anma ve Anlama" konferansı düzenledi.

ERBAKAN'I ANMA VE ANLAMA KONFERANSI
Erbakan Vakfı Samsun Şubesi tarafından İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve çok sayıda davetli katıldı. Dualarla başlayan program, Erbakan’ın hayatını anlatan sinevizyon gösterimi ile devam etti.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan için düzenlenen toplantının bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulundu. Erbakan, “Bu akşam Erbakan Vakfımızın Samsun Şubesi'nin düzenlemiş olduğu Erbakan’ı Anma ve Anlama programını, Samsun'daki bütün samimi Milli Görüşçü kardeşlerimiz ile birlikte icra ediyoruz. Bu toplantıda bulunanlar, bu akşam bu salonu coşkulu bir şekilde dolduranlar, sadakat timsali Milli Görüşçülerdir. Milli görüşü Erbakan hocamızın vermek istediği mesajı doğru anlayan sadık samimi, şuurlu, gerçek Milli Görüşçülersiniz” dedi.
adminadmin