Evde Boğulacaklardı
Samsun'un Atakum İlçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşandı. Yağış sonrası mahsur kalan vatandaşlar, iş makineleriyle bulundukları yerlerden kurtarıldı.
Körfez Mahallesi'nde 1. kattaki evlerinde mahsur kalan 6 kişi ise belediye ekipleri tarafından kepçe yardımıyla evlerinden çıkarıldı.
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, 'Bölgede mahsur kalan 50'ye yakın vatandaşımız ekiplerimiz tarafından kurtarıldı.
Evleri hasar gören vatandaşlarımız varsa bunları Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yurtlarımızda ikamet ettireceğiz' diye konuştu.
Kaynak: Akşam
Bu haber Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.