Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 19-12-2013 16:31   Güncelleme : 19-12-2013 16:31

GAZİ VE ÇİFTLİK CADDESİNE İMAR AÇILIMI

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Topal, Gazi ve Çiftlik caddelerine yeni bir çehre kazandırmak için çalışma yaptıklarını, projelerinin hazır olduğunu söyledi.

GAZİ VE ÇİFTLİK CADDESİNE İMAR AÇILIMI
AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Topal, Samsun’un vitrini olan İlkadım ilçesine yeni bir çehre kazandırabilmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

“GAZİ VE ÇİFTLİK İLKADIM’IN VİTRİNİ”

Gazi ve Çiftlik caddelerine imar açılımı getireceklerini ifade eden Topal, şunları söyledi: “İlkadım ilçesi Samsunumuzun vitrin ve vizyonunu oluşturuyor. İlkadım, Samsun’un ülkeye açılan kapısı. Böylesi öneme sahip bir ilçenin daha iyi yerlerde olması şart. Bu şartları göz önünde bulundurarak, Çiftlik ve Gazi caddelerine yeni bir çehre kazandıracağız. Çarpık yapılaşmanın önüne geçerek Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeni bir açılım getireceğiz. Bu iki caddemiz Samsun’un yüz akı olacak.”

“PROJE CESARET VE BİRİKİM GEREKTİRİR”

Bu önemli projelerin hayata geçirilmesinin cesaret ve birikim gerektirdiğini söyleyen Topal, “AK Parti iktidarının 12 yıllık deneyimlerinden yola çıkarak ülke genelinde cesaretle hayata geçirdiği proje atağını aynı şekilde İlkadım için de yapacağız. İlk baştan yola çıkarken de söyledik, projelerimiz hazır. Çare bizde. İlkadım bizlerle yeni bambaşka bir yaşam alanı haline gelecek” dedi.  
 
adminadmin