Siyaset
Giriş Tarihi : 17-03-2014 11:27   Güncelleme : 17-03-2014 11:27

GÜN ATAKUM, GÜN BİRLİKTELİK GÜNÜ

Ak Parti Atakum’da sabah kahvaltısında gövde gösterisi yaptı. Yaklaşık 500 kişinin katılımıyla gerçekleşen Kahvaltı’ya Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Ak Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Ak Parti önceki dönem Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Ak Parti önceki dönem kurucu yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

GÜN ATAKUM, GÜN BİRLİKTELİK GÜNÜ
AK PARTİ MİLLETİN İKTİDARIDIR

Kahvaltı’da açılış konuşmasını yapan Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, “Çok önemli bir süreç yaşıyoruz. Bu süreç partimizin kuruluşundan bu yana ülkemiz ve milletimiz için ortaya koyduğu gelişime, değişime sahip çıkma zamanıdır. Bizim birlikteliğimiz millet için, ülke için yarınlarımız için. Bugüne kadar milletin iradesini her şeyin üzerinde tutan başka bir lider olmadı. Milletten aldığı gücü sadece milleti için kullanan başka bir irade olmadı. Ülkesini her şeyin üstünde tutan başka bir lider olmadı. Hiçbir gücün karşısında eğilmedi” diye konuştu.
 
FUAT KÖKTAŞ; 30 MART YENİ TÜKİYE DEMEKTİR

Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada 30 Mart’ta sandıklara sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, “Bu yol millet için, ülke için, geleceğimiz için yarınlarımız için çıktığımız bir yol. Bugün burada bu yolun neferleri, bu yolun kocaman yürekleri insanlarıyla bir aradayız. 30 Mart hepimiz için çok önemli. Çocuklarımız için çok önemli. Partimiz için, liderimiz için çok önemli. 30 Mart Yeni Türkiye için çok önemli. Yaşananları görüyorsunuz. Engellemeleri, oyunları, tuzakları görüyorsunuz. İşte bu 30 Mart bu tuzakları yapanları sandığa gömmek için çok önemli. Bu kardeşiniz ilçe ilçe, mahalle mahalle sahalarda. Geliyoruz. 17 ilçemiz ve büyükşehirle geliyoruz. Ak kadrolar Ak belediyecilik için geliyor. Başbakanımız il il geziyor. Meydanları milyonları görüyorsunuz. Artık kimse o eski karanlık günlere geri dönmek istemiyor. Millet kendi iradesini, kendi iktidarını hiç kimseye bırakmak istemiyor. Yarınlarımız, geleceğimiz, çocuklarımız bir yeni bir kaosa kurban edilmek isteniyor. Bugüne kadar dur dedik. Bugün yine diyeceğiz. 30 Mart Yeni Türkiye demektir. Hizmet demektir. Yatırım demektir” diye konuştu.
 
İSHAK TAŞÇI; ATAKUM’U HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ

Ak Parti Atakum Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İshak Taşçı, “Ülkemizi Ak Parti İktidarına taşıyan isimler sizlersiniz. Bu büyük mücadele sizinle başladı. Sizinle Partimiz milletin iradesini iktidara taşıdınız. Burada sizin emeğiniz var, bu partide sizin emeğiniz var. Başbakanın bu güçlü yürüyüşünde sizin de yüreğiniz var. Bu kardeşinizde partimizin kurucularından olma şansına erişmiş bir fakirdir. Dolayısıyla bugün sizlerle birlikte aynı yerde olmaktan, aynı davanın neferleri olmaktan yaşadığım mutluluğu sizlere paylaşmaktan onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Ak Parti iktidarından önce ülkemizin ne durumda olduğunu, milletin ne durumda olduğunu, içimizin nasıl yandığını, çaresizliğin ne demek olduğunu bizler çok iyi biliyoruz. Hastanelerin, yolların, ekonominin, okulların, itibarımızın ve belki de en önemlisi milletin psikolojisinin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Bütün bunları geçmişi anlatmaya, burada bulunanların hafızasını canlandırmaya gerek yok biliyorum. Çünkü siz bu yolu açan, bu yolda mücadele eden, ülkenin bugünkü haline gelmesi için, emeği, teri, mücadelesi olan kişilersiniz. Atakum’da sizlerle birlikte bu büyük mücadeleyi hak ettiği yere taşıyacağız” diye konuştu.
 
 
adminadmin