Eğitim
Giriş Tarihi : 24-05-2014 14:19   Güncelleme : 24-05-2014 14:19

HALKIMIZ GALEYANA GELİYOR!

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, “Bizim tüm çalışmalarımızda hiçbir öğrencinin mağdur olmaması ve eğitim öğretimin niteliğinin artarak sürdürülmesi hedeflenmektedir” dedi.

HALKIMIZ GALEYANA GELİYOR!
Samsun’da eğitim-öğretim konusunda kamuoyunda spekülatif bilgiler ve haberlerin kendilerine ulaştığını söyleyen Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, “Eğitim-öğretim yılının sonlarına yaklaştığımız şu dönemde zaman zaman kamuoyunda spekülatif bilgiler ve haberler tarafımıza ulaşıyor. Yani ‘şu okulumuz yıkılacak, şu okulumuz taşınıyor, okul başka bir şeye dönüşecek’ söylentileri var. Bu konuda ben vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum: Milli Eğitim Müdürlüğü’nden, valilikten ya da bakanlığımızdan gelmeyen hiç bir açıklamalara inanmamalarını ve bu konuda kamuoyunu farklı şekillere yönlendirmek isteyen insanların bulunduğunu özellikle belirtmek isterim. Bizim tüm çalışmalarımızda hiçbir öğrencinin mağdur olmaması ve eğitim öğretimin niteliğinin artarak sürdürülmesi hedeflenmektedir. Bizim tüm çalışmalarımızın özü, ülkemizin geleceği olan gençlerimize daha nitelikli, daha çağdaş mekanlarda eğitim-öğretim sunmak ve onları ülkemizin geleceği için hazırlamaktan ibarettir” diye konuştu.
 
Samsun’da 2013- 2014 eğitim-öğretim döneminde önemli başarılar olduğunu dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, “Mesela TUBİTAK’ta iki Türkiye birinciliği, bir Türkiye ikinciliği, bir Türkiye üçüncülüğü ve iki teşvik ödülü aldık. Yine ‘Bu Benim Eserim’de iki projemiz derece yaptı. Eğitim-öğretim yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde tüm öğrencilerimize yaz tatillerinde başarılar diliyor, güzel şekilde dinlenmelerini istiyoruz ve LYS sınavında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Önümüzdeki yılın daha başarılı geçmesi için tabi hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bakanlığımızda yeni yasal düzenlemeler yaptı. Bizim de bu yöndeki çalışmalarımız sahada daha çok arkadaşlarımızla birlikte olacağız. Okullarımıza ölçülebilir hedefler koyup onları bu yönde teşvik edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Okul yapımı inşaatlarının devam ettiğini söyleyen Girgin, “Atakum’da, İlkadım’da, Canik’te birçok yatırımlar ve devam ediyor. Bunlardan bitenlerin açılışlarını önümüzdeki dönemde yapacağız” açıklamasında bulundu.
adminadmin