Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-10-2022 15:34   Güncelleme : 03-10-2022 15:34

MEMUR-SEN Kadın Komisyonundan BEM BİR SEN’e Ziyaret

Memur-Sen Kadın Komisyon Başkanı ve üyeleri Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şubesini ziyaret etti.

MEMUR-SEN Kadın Komisyonundan BEM BİR SEN’e Ziyaret

Memur-Sen Kadın Komisyon Başkanı Songül Kıyak ve komisyon üyeleri Bem Bir Sen Samsun Şubesini ziyaret ederek Bem Bir Sen Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli ve Bem Bir Sen Samsun Kadın Kolları Başkanı Yasemin Başer ile görüşerek sendikal faaliyetler hakkında istişarelerde bulundular.

Memur-Sen Kadın Komisyon Başkanı Songül Kıyak; “Sendikalı kadınlar olarak mücadelemizin geçmişinde nasıl bulunduysak, bugün de sendikacı kadınlar olarak teşkilatlanmalarımızda etkin olarak yer almamız gerektiğine inanıyoruz. Komisyonumuzda yer alan kardeşlerimizin geleceğe iz bırakan sendikacı kadınlar olması en temel hedefimizdir” dedi.

Bem Bir Sen Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli ise Memur Sen çatısı altında kadın komisyonları ile birlikte çalışmaktan onur duyduğunu belirterek; “Saha vermiş olduğumuz mücadelede bayanlarımızın bizlerin yanında olması bizlere her zaman güç verdi. Bem Bir Sen olarak Kadın Kollarımızın faaliyetlerinde her zaman yanlarındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Memur-Sen Kadın Komisyon Başkanı Songül Kıyak ve değerli misafirlerimize ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim.” Dedi.

Bem Bir Sen Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli ziyaretin sonunda Memur-Sen Kadın Komisyon Başkanı Songül Kıyak’a ziyaretin anısında Samsunspor Forması hediye etti.

Recep YAZGANRecep YAZGAN