Mucur, bu buluşmaların “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik” temasıyla düzenleneceğini belirtti.
MHP’den “Terörsüz Türkiye” Hamlesi
Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle bir araya gelen Burhan Mucur, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı “Terörsüz Türkiye” hamlesinin toplumun her kesiminde büyük destek bulduğunu söyledi. Mucur, terörün sonlandırılmasının 40 yılı aşkın süredir ağır bedeller ödeyen milletin ortak beklentisi olduğunu vurguladı.
Bölge Toplantısı Tokat’ta Başlıyor
Toplantıların ilk durağı 23 Ağustos 2025 Cumartesi günü Tokat olacak. Bu toplantıya Amasya, Erzincan, Giresun, Ordu, Sinop, Sivas, Yozgat ve Samsun illerinden de katılım sağlanacak.
MHP Divan üyeleri, MYK ve MDK üyeleri ile milletvekillerinin de görev alacağı toplantılarda, partinin “terörsüz bir gelecek” hedefi geniş kitlelere anlatılacak.
Davet Kapsamı Genişletildi
Toplantılara sivil toplum kuruluşları, meslek birlikleri, sendikalar, şehit ve gazi dernekleri, yerel yöneticiler ve muhtarların yanı sıra tüm vatandaşlar davet edildi. Mucur, bu buluşmaların milli birlik ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçladığını ifade etti.














































































































































































































