Güncel
Giriş Tarihi : 04-05-2024 14:19

Muhalefet Hakkında Konuşursam Ortada Muhalefet Kalmaz

Uzun bir aradan sonra sessizliğini bozan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye’de annesinin üç kişiye beddua ettiğini belirten Korkmaz, heykelinin dikilecek adam olduğunu söyledi.

Muhalefet Hakkında Konuşursam Ortada Muhalefet Kalmaz

AK Parti döneminde hızla büyüyen ve Sedat Peker’in videosu ile gündeme gelen iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunduğu ABD’de tahliye edilmesinin ardından ilk kez konuştu. Elips Haber’den Muhammed Vefa’nın sorularını yanıtlayan Korkmaz, “Muhalefet hakkında konuşursam ortada muhalefet kalmaz. 10 gün sonra konuşacağım. Elimde çok önemli belgeler var” dedi.

“Ben kendi ülkemde heykeli dikilecek bir adamım”

X platformunda açılan Space odasına katılan Kokmaz, “Benim itiraf edeceğim hiçbir şeyim yok. Türkiye’de benim dosyamın dışında her şeyi konuşuldu. Çünkü kimse gerçekleri konuşmak istemiyor. Kars’tan bir çocuğun çıkıp 10 bin kişiyi çalıştıracağı aklılarına gelmedi. Ben kendi ülkemde heykeli dikilecek bir adamım. Bunu yakında anlayacaksınız. Ben yanlış bir şey yapmadım” ifadelerini kullandı.

“10 gün sonra her şeyi paylaşacağım”

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisini hedef almadığını söyleyen Kokmaz, şunları söyedi: “Beni hedefe koyan CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bunun altında yatan gerçekleri hepiniz yakında göreceksiniz. Çok az kaldı. 10 gün sonra bunları paylaşacağım. O zaman ‘Yuh be!’ diyeceksiniz. Benimle ilgili bir kara para suçlaması var. Ben Türkiye’yi dolandırmadım. Ben Türkiye’de kimseye çökmedim, çarpmadım. Devleti dolandırmadım, ihale almadım. Ama muhalefetin bana niye bu kadar saldırdığını biraz düşünün. Muhalefet Cumhurbaşkanı ile bir fotoğrafım çıktı diye saldırdı. Sırf CHP’li 3 kişinin cebine o 100 milyon dolardan yüzde 10 komisyon girecek diye kendilerine yakın medya ile böyle bir algı yarattılar. Ben gizli saklı bir adam değilim. Her şeyim ortada. Utanılacak bir şey yapmadım.”

“Çarpıcı belgeler açıklayacağım”

CHP eski lideri Kılıçdaroğlu, İçişleri eski Bakanı Soylu ve gazeteci Uğur Dündar hakkında iddialarda bulunan Kokmaz, “Benim itiraf edeceğim konular iktidarı güçlendirir. Ben muhalefet hakkında konuşursam ortada muhalefet kalmaz. Annem 3 kişiye beddua etti; Kemal Kılıçdaroğlu, Süleyman Soylu ve Uğur Dündar. Uğur Dündar ile ilgili çok çarpıcı belgeler açıklayacağım. Özellikle kendi TV kanalında onunla bire bir yayın yapmak istiyorum. Yapacağım da. Belgeli konuşacağım. Elimde çok önemli belgeler var” dedi.

Kaynak: https://www.elipshaber.com/

adminadmin