Bakanlığın emirleri gereği tüm öğretmenlerin Fatih Projesi kursları öncesinde Temel Bilgisayar Kurslarını almış olmaları gerektiğini söyleyen İlçe Bilgisayar Koordinatörü ve Fatih Projesi Eğitmeni Serhat İPEK İlçemizde bu kursu almamış 320 öğretmenin bulunduğunu bu sayıyı azaltmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz vasıtasıyla 12 adet Hizmetiçi Eğitim Kursu planlanarak tamamlandığını belirtti.
Cumhuriyet İlköğretim Okulunda yapılan son 2 kursun sertifikaları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü A.Mithat Karaman, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Bahri Dilci, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdür Başyardımcısı Faik Ahmet Bulut ve Eğitim Görevlileri İshak Hakan Özer, Yusuf Ergen ve Serhat İpek tarafından verildi.
samsunAhaber
Öğretmenler İçin Planlanan Temel Bilgisayar Kullanım Kursları Tamamlandı
Bafra’da Fatih Projesi kapsamında öğretmenler için düzenlenen Temel Bilgisayar Kullanım Kurslarında 2 ay içerisinde 12 kurs sonunda yaklaşık 200 öğretmene kurs verildi.
admin
















































































































































































































