Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-03-2024 13:35

OTOKOÇ Samsun Bölge Rekoruna İmza Attı

Otokoç Samsun Şubesi, Samsun'da hizmet veren Mutfak Catering firmasına 5 adet elektrikli Ford E-Transit satarak bölge rekorunu kırdı.

OTOKOÇ Samsun Bölge Rekoruna İmza Attı

Elektrikli ticari araç konusunda çığır açan Ford'un E-Transit modeli büyük ilgi çekmeye devam ediyor. Otokoç Samsun Şubesi, Samsun'da hizmet veren Mutfak Catering firmasına 5 adet elektrikli Ford E-Transit satarak bölge rekorunu kırdı. Satışın ardından Otokoç Samsun Şubesi'nde plaket ve teslim töreni yapıldı.

 

Alımı yapan Mutfak Catering firması sahibi Dilek Genç, "Öncelikle doğayı kirletmemek amacıyla bu araçlara geçtik. Ayrıca yakıt masraflarından da tasarruf amaçlıyoruz. İnsanlar şarj süreleri ile ilgili tereddüt ediyor ancak biz ilk aracımızda test ettik ve hiçbir problem olmadığını gördük. Tüm araçlarımızı yavaş yavaş elektrikli araçlarla değiştireceğiz" dedi.

Satışla ilgili bilgi veren Otokoç Samsun Şubesi Satış Müdürü Serkan Acar, "Yüzde 100 elektrikli, çevre dostu E-Transit araçlarımızı teslim ettik. E-Transit'ler çevreye duyarlı, karbon emisyonu 0 ve yakıt anlamında büyük bir tasarruf sağlıyor. Samsun ve Karadeniz'de toplu filo olarak ilk satışı biz gerçekleştirdik" dedi.

YÜZDE 0 FAİZLİ KREDİ FIRSATLARI

Otokoç'ta devam eden yüzde 0 faizli kredi kampanyası ile ilgili de bilgi veren Acar, "Binek araçlarda 300 bin TL, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz kampanyamız var. Ticari araçlarımızda 400 bin TL'ye kadar, 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranıyla kredi kampanyamız var. Ranger aracımızda 1 milyon TL, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz oranlı kampanyamız mevcut" ifadelerini kullandı.

adminadmin