Siyaset
Giriş Tarihi : 25-02-2014 16:43   Güncelleme : 25-02-2014 16:43

SAADETLİ HANIMLARDAN AHDE VEFA

Samsun Saadet Partisi Merkez Hanım Kolları tarafından, Vefatının 3.yılı münasebetiyle Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN HOCA için Site Cami-İslam Vakfı Salonunda “Erbakanı Anlamak ve Anmak” adlı bir program icra edildi.

SAADETLİ HANIMLARDAN AHDE VEFA
Site Camii Altı İslam Vakfı konferans Salonunda icra edilen ‘’Erbakan’ı Anlamak ve Anmak’’ konulu programa konuşmacı olarak Saadet Partisi Genel Merkez Kadın Kolları Bölge Müfettişi Zehra ÖZ katıldı.

Bayanlara yönelik olarak icra edilen programa kadınlar yoğun bir ilgi gösterdi.
Program Kur’an Tilavetiyle başladı. Ardından “Erbakan Hoca “ Sinevizyon gösterimi izlendi. Salondakiler gözyaşlarına boğuldu. Salon Mücahit Erbakan sloganları ile inledi. Sinevizyon Gösterimi sonunda salondaki katılımcılar hep beraber milli görüş yemini etti.

Programda açılış konuşmasını Saadet Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Semra ODABAŞ yaptı. Büyük bir coşku ve heyecan gördüğünü ifade eden ODABAŞ: zaferin yakın olduğunu söyledi.” Erbakan Haftası dolayısıyla yapılacak programlarla ilgili bilgi verdi. Bu bağlamda 27 Şubat’ta Cumhuriyet Meydanında “Erbakan Hoca Resim Sergisi”,28 Şubat Cuma Akşamı Büyük Cami’de Mevlid Programı yapılacağını ifade etti.

Daha sonra salona, Saadet Partisi Büyükşehir Adayı ile ilkadım adayı gelerek, kısa bir selamlama konuşması yaptı. Programa katılan Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Ali VURAL ve İlkadım Belediye Başkan Adayı Mustafa SABAN: Bu yerel seçimin barajı olmadığı ve milli görüş camiası için hayati öneme sahip bir seçim olduğunu ifade eden bir konuşma yaparak salondan ayrıldılar.

Ardından kürsüye gelen Saadet Partisi Genel Merkez Kadın Kolları Bölge Müfettişi Zehra ÖZ, Saadet Partisi Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın Samsun’a selamlarını ilettiğini belirten ÖZ, Milli Görüş Lideri Erbakan’ın mücadelesini anlattı.

Öz şunları söyledi: Bu seçimde bayanlara çok iş düştüğünü ve hanımların yapacağı çalışmanın seçimin kaderini belirleyeceğini ifade etti. Ülke gündemini meşgul eden hükümet ve cemaat atışmasın dışında kalarak; herkesin kendi işini yapması gerektiğini hakkın emrinde halkın hizmetinde olan bir teşkilat mensupları olarak yerel seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz. Bizler, mantar zihniyeti taşımıyoruz; bizler çınar ağacı gibi köklü ve tüm dünyayı dallarımızla saracak bir dünya teşkilatsına sahibiz dedi.

Program sonunda bayanlar Saadet Partisi Aday Tanıtım Kitapçığı ve Milli Görüş’ün Tarihi Hizmetlerini ifade eden kitapçık dağıtıldı.
 
adminadmin