Sağlık
Giriş Tarihi : 29-08-2022 10:18   Güncelleme : 29-08-2022 10:18

Saç Ekimi ile Kellik Probleminden Kurtulun

Saç ektirme; enseden saç köklerinin alınarak saçsız alana ekilmesidir.

Saç Ekimi ile Kellik Probleminden Kurtulun

Kellik sorunumuzdan en etkin bir şekilde saç ekimi yaptırarak kalıcı olarak kurtuluruz. Safir fue ve dhi gibi yeni ve modern teknikler üzerinden saç ekimleri bugün daha kolay ve sağlıklı bir şekilde yapılıyor. Bu nedenle saç ekimi fiyatları sonrasında kellik sorunumuzdan en garantili ve ağrısız olarak saç ektirme yöntemiyle kurtulabiliriz.

Bu işlemde sadece tek kriter ense bölgemizdeki saç köklerinin sağlıklı kalmasıdır. Çünkü tüm saç ektirme yöntemlerinde doğrudan bu bölgeden dönorlar alınarak gerçekleştirilir. Böylece artık ömür boyu dökülmeyen yeni saç köklerine sahip oluyoruz.

Saç Ekimi Nedir?

Saç ektirme enseden saç köklerinin alınarak saçsız alana ekilmesidir. Bu nedenle kellik sorunu sadece saç ekimi üzerinden ortadan kolayca kaldırılır. Meydana gelen kellik evresi doğrultusunda en uygun ekim yöntemi belirlenir.

Saç Kökü Nedir?

Saç kökü ıslak olan bölüm olarak da isimlendirilir. Bu bölüm doğrudan kafa derisinin en alt kısmıdır. Yani saç tellerimiz doğrudan saç kökünden beslenerek olgunlaşmaya başlar. Bu eylem evreler halinde meydana geliyor. Bu nedenle saç köklerimiz ne kadar sağlıklı olursa o yönde de saç tellerimiz güçlü bir şekilde çıkmaya başlıyor. Ayrıca saç ekimi saç kökünün sağlam olmasıyla ilgilidir.

Saç Yapısı Ve Saç Yapısı Çeşitleri Nedir?

Saç yapısı herkeste farklıdır. Bu nedenle saç ekimi fiyatları öncesinde saç yapısı incelenebilir. İnce ve kalın saç yapısı olduğu gibi yağlı ve kuru saç tipleri de söz konusudur. Saç dökülmesi daha çok yağlı saç tiplerinde söz konusudur. Kuru saç tipinde dökülmeler genel olarak daha düşük düzeyde meydana geliyor.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Saç ekimleri herkese uygun olmayabilir. Yüksek tansiyon ve diyabet, kanser hastalıkları, gebelik ve bebek emzirme gibi durumlarda saç ektirmek uygun olmaz. Bunun haricinde kellik sorunu yaşayanlara saç ektirmek uygundur. Fakat kelliğin de toplamda 3 farklı evresi söz konusudur. Genellikle ekimler 2.3 evre kellik durumunda uygulanır.

Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?

FUT, FUE, SAFİR FUE, DHİ, MİKROTEKNİK gibi birçok farklı türden saç ektirme yöntemleri söz konusudur.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Ense kısmından dönorlar tek tek alınarak soğuması için bir müddet laboratuvar merkezine bırakılır. Bu işlemden sonrasında soğulan kökler tek tek saçsız alana yerleştirilir.

Saç Ekiminin Avantajları Nelerdir?

Saç ekimlerinin avantajlarından biri uygun fiyattan uygulanmasıdır. Bu kapsamda sizler maliyet açısından avantajlı olursunuz. Bir diğer avantajı ise, pratik bir şekilde uygulanmasıdır. Böylece zamandan tasarruf sağlarsınız.

Saç Ekimi İçin Yaş Sınırı Nedir, Saç Ekimi Ne Kadar Sürer?

Saç ekimlerinde yaş sınırı yoktur. Fakat 18 yaşından itibaren ekim yaptırılması daha uygundur. Fue uygulamasında saç ekimleri ortalama olarak 2 saat, diğer yöntemlerde en fazla 12 saat sürer.

Saç Ekimi Sonucu Ne Zaman Görülür?

Saç ekimleri sonucu 4 ay içerisinde görülebilir. Fakat tamamen yeni saçlarınızın çıkması 12 ay içerisinde meydana gelir.

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ektirme fiyatları klinikler arasında farklıdır. Kalitesiz kliniklerde saç ektirme fiyatları daha yüksektir. Bu nedenle profesyonel klinikleri tercih etmeniz tavsiye edilir.

Böylece saç ekimi fiyatları inceledikten sonra en uygun yöntemle dilediğiniz miktardan saç kökleri ektirebilirsiniz.

https://www.ozanbalik.com/sac-ekimi/ bilgi için hemen tıklayın.

adminadmin