Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Güncel

SALİH MİRZABEYOĞLU TAHLİYE OLDU!

Yasadışı İBDA/C örgütü lideri olmakla suçlanan ‘Salih Mirzabeyoğlu’ olarak tanınan yazar Salih İzzet Erdiş, Bolu F Tipi Cezaevinden tahliye oldu

SALİH MİRZABEYOĞLU TAHLİYE OLDU!
Paylaş:
Yasadışı İBDA/C örgütü lideri olmakla suçlanan ‘Salih Mirzabeyoğlu’ olarak tanınan yazar Salih İzzet Erdiş, Bolu F Tipi Cezaevinden tahliye oldu.   İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nin yeniden yargılama kararı vermesinin ardından Cezaevi önünde çok sayıda seveni Salih Mirzabeyoğlu’nu saatlerce bekledi. Polis ekipleri cezaevi çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Salih Mirzabeyoğlu saat 20.10’da Bolu F Tipi Cezaevinin içinden yürüyerek dışarıya çıktı. Mirzabeyoğlu, havai fişek ve sloganlarla dışarı çıkarken gözyaşlarını tutamadı. Sevenleriyle tek tek tokalaşan Mirzabeyoğlu’nun ilk sözleri, “Allah sizleri hayırlara vesile etsin" oldu.   Salih Mirzabeyoğlu daha sonra Bolu Belediye Başkan Yardımcı İhsan Ağcan’ın makam aracına binerek cezaevinden ayrıldı.

Bu haber Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et GÖNÜLLÜLER PLATFORMU’NA YOĞUN İLGİ

Akışın sonuna geldiniz.

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat