Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-04-2020 15:38   Güncelleme : 17-04-2020 15:38

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Sokak Hayvanlarının Aç Kalmasına Gönlümüz Razı Olmaz!

Dünya ve ülke gündeminde olan korona virüse karşı pek çok alanda önlemlerini arttıran ve insanların ortak yaşam alanlarında dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdüren Salıpazarı Belediyesi, beslenme ve barınma zorluğu yaşayan sokak hayvanlarını unutmadı.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Sokak Hayvanlarının Aç Kalmasına Gönlümüz Razı Olmaz!

Belediye ekipleri, Zabıta ekipleri yoğun çalışma mesaisinin yanı sıra doğada yiyecek bulmakta zorlanan hayvanları da unutmadı. Ekipler, şehrin muhtelif yerlerine kedi, köpek ve kuşlar için mama, yem ve su bıraktı. Belediyenin sokak hayvanları için yaptığı duyarlı davranış, vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.

 

Belediye Başkanı Halil Akgül, sokak hayvanlarına yem bırakma işlemlerinin belirli aralıklarla devam edeceğini ifade ederek, "Besin kaynağı bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyoruz. Salgın sebebiyle mama ve su ihtiyaçlarını temin etmek için daha çok hassasiyet gösterelim. Sessiz dostlarımızın sevgi ve merhamete muhtaç olduğunu unutmamalıyız. Sokak hayvanlarımızın bu zor günlerinde aç ve susuz kalmasına gönlümüz razı olmaz. Vatandaşlarımızdan da yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmamalarını rica ediyorum" dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN