Güncel
Giriş Tarihi : 09-05-2014 13:56   Güncelleme : 09-05-2014 13:56

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR'DEN BAŞARI ÜNİVERSİTESİ'NE DARBE!

Canik Başarı Üniversitesi'nin Sihirli Mercek Kısa Film Festivali Gala Gecesi Programı'nın Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilmesine izin verilmedi.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR'DEN BAŞARI ÜNİVERSİTESİ'NE DARBE!
Canik Başarı Üniversitesi'nin Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirmeyi planladığı etkinlik 'paralel yapı' engeline takıldı.
 
Rektör Prof. Dr. Yunus Bekdemir imzası ile hazırlatılan davetiyeye göre, 'Sihirli Mercek Kısa Film Festivali Gala Gecesi', Atakum'da ki Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde yapılacaktı.
 
Ancak programın yeri son anda değişti. Alınan bilgiye göre, ilgili etkinlik Canik Başarı Üniversitesi'nin kendi salonlarından birinde yapılacak.
 
Büyükşehir Belediyesi'nin bu tavrı almasında, Başbakan Erdoğan'ın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanları Değerlendirme Toplantısı'nda belediye başkanlarını uyarmasının etkili olduğu belirtiliyor. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Erdoğan AK Parti Genel Merkezi`nde basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık 3 saat süren toplantıda yaptığı konuşmada, paralel yapının özellikle büyükşehir belediyelerinde üslendiğinin altını çizerek bu konuda cesur davranılması gerektiğini vurguladı.

Paralel yapının değişik ad ve organizasyonlarla belediyelerde üslenmek istediğini ifade eden Erdoğan bunlara kesinlikle izin verilmemesi gerektiğini anlattı. Erdoğan bu yapılanma ile mücadele konusunda kendilerine her türlü desteğin de verileceğini ifade etti.
adminadmin