Siyaset
Giriş Tarihi : 17-06-2014 11:53   Güncelleme : 17-06-2014 11:53

SAMSUN İL KOORDİNATÖRÜ KARAL, TEŞKİLATLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Genel Merkez Samsun İl Koordinatörü Rize Milletvekili Hasan Karal, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi, çalışmaların gözden geçirilmesi amacıyla Samsun İl Teşkilatı ile bir araya geldi.

SAMSUN İL KOORDİNATÖRÜ KARAL, TEŞKİLATLA BİR ARAYA GELDİ
10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi AK Parti teşkilatlarındaki seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu anlamda AK Parti Genel Merkez Samsun İl Koordinatörü Rize Milletvekili Hasan Karal, yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarının takibi amacıyla, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 17 ilçe başkanı ve ilçe koordinatörleri ile il başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

Düzenlenen bu toplantıların, AK Parti Genel Merkezi tarafından 81 ilde organize edildiğini belirten Rize Milletvekili Hasan Karal, ilk defa halk tarafından seçilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine dikkat çekerek, “Teşkilatların 30 Mart yerel seçimlerinde gösterdiği başarıyı Cumhurbaşkanlığı seçiminde de kat kat fazlasını göstereceğinden inancımız tamdır” dedi.

Toplantıda özellikle 22 Haziran Pazar günü 14.00'de tüm Türkiye'de aynı anda 194 bin 312 sandık için yapılacak olan "Sandığa Sahip Çıkıyoruz" toplantısı üzerinde değerlendirmelerinde bulunulurken, Başkan Köktaş ise sandık yönetim kurulu toplantıları ve sandık bazlı çalışmalara ağırlık verdiklerini ifade etti. Köktaş, bu süreçte yapılması gereken tüm çalışmaları eksiksiz yaparak, 10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda bitireceklerini sözlerine ekledi.
Toplantı yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.
adminadmin