Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 27-06-2014 15:48   Güncelleme : 27-06-2014 15:48

SAMSUN RAMAZAN’DA BU 10 KİTABI TERCİH EDİYOR

Ebabil Kitabevi’nin sahibi Sinan Göç Ramazan ayı içinde en çok tercih edilen 10 kitabı Akasyamhaber ile paylaştı.

SAMSUN RAMAZAN’DA BU 10 KİTABI TERCİH EDİYOR
Ramazan ayında en çok hangi yazarın tercih edildiği sorusuna Sinan Göç ‘’ Uğur Koşar’ın kitapları çok alınıyor’’ diye cevap verdi.

Göç ayrıca Uğur Koşar’ın kitaplarının da çok satıldığını belirterek Koşar’ın İslami bir psikolog olduğunu da belirtti.

Sinan Göç,  Ramazan ayı başlangıcında Kuran-ı Kerim’in çok satıldığını bunun yanı sıra küçük çocuklar için Elif Ba cüzleri, Siyer yani Peygamber’imizin hayatını anlatan kitaplar ve Yasin türü cüzlerin çok satıldığına dikkat çekti.

Göç, sözlerinin devamını ‘’ Türk toplumu kitap okumayı değil genellikle internet ve televizyon okumayı tercih ediyor’’ diyerek en çok okunan 10 kitabı açıkladı.

Ebabil Kitabevine göre Samsun’da Ramazan içinde tercih edilip en çok satın alınan ilk kitap Aiz-El Karni’nin Üzülme isimli eseri olurken listenin ikinci sırasında Mustafa İslamoğlu’nun Ramazan Yazıları isimli çalışması yer alıyor. Samsun’da Ramazan da okunacak kitapların listesi şöyle devam ediyor;

‘’Elmalılı hamdı Yazır’ın Hak Dini Kuran Dili, Arif Arslan’ın Esma Zikri, Muhammed Bozdağ’ın Ruhsal Zekâ, Saadettin Merdin’in İslam’ın Davlusları, Ali İzzet Begoviç’in İslam Deklarasyonu, Mustafa Merter’in Dokuz Yüz Katlı İnsan, Cahit Zarifoğlu’nun Yedi Güzel Adam, Sezai Karakoç’un İslam’ın Dirilişi’’ adlı eserleri tercih edilen 10 kitap arasında yer almaktadır.

AKASYAM HABER/ Nihal İçer- Sema Karpuzoğlu
 
 
 
 
adminadmin