Güncel
Giriş Tarihi : 08-01-2014 19:34   Güncelleme : 08-01-2014 19:34

SAMSUN’DA DA BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ?

AK Parti Genel Merkezi Tokat’ta belediye başkan adayını atamayla belirledi..

SAMSUN’DA DA BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ?
Ak Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, aday adaylığı başvurusu olmamasına rağmen AK Parti Genel Merkezi tarafından Tokat Belediye Başkan adayı olarak atandı..

Tokat'ta mevcut Belediye Başkanı Adnan Çiçek iki dönemin ardından tekrar aday gösterilmeyerek  yerine hiç adaylık başvurusu olmadığı halde il başkanı Eyüp Eroğlu aday gösterildi..

Eroğlu aynı zamanda Türkiye’nin en genç belediye başkan adayı.

SAMSUN’DA DA BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ?

Benzer bir durumun Samsun’da da olup olmayacağı konuşulurken, AK Parti’nin bazı bölgelerde krize dönüşmüş aday adaylı belirleme sürecini atama yöntemiyle aşacağı konuşulmaya başlandı..

AK Parti’nin Samsun’un bazı ilçelerinde mevcut aday adaylarının herhangi birisini aday göstermeyerek, Ak Parti Genel Merkezi tarafından partiye sadakatini ispatlamış eski veya yeni teşkilat mensuplarından bir ismi başkan adayı olarak atayabileceği ihtimali kulislere bomba gibi düşütü.

Aday belirleme sürecinin normalden ve beklenildiğinden uzun sürmesinin nedenlerinin altında ise aday adaylarının dosyalarını yeniden açılması ve haklarından yeniden çok özel araştırma çalışmasının başlatılmasının yattığı da öğrenildi.
adminadmin