Spor
Giriş Tarihi : 06-12-2013 19:58   Güncelleme : 06-12-2013 19:58

SAMSUNSPOR'UN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ!

AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Tülay Kavraz göreve gelmeleri halinde Samsunspor'a sürekli gelir sağlayacak projelerinin hazır olduğunu belirterek, 'şehrimizin tek markası Samsunspor için belediyeler birliği kurulacak' dedi.

SAMSUNSPOR'UN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ!
GÜNLÜK ÇÖZÜMLER ÇARE DEĞİL

AK Partinin Samsun'da ilk ve tek kadın aday adayı olan Tülay Kavraz Samsunspor konusunda önemli projeler hazırladıklarını söyledi. Takımın süper ligde olmamasından Bir Samsun'lu olarak herkes gibi kendisinin de üzüntü duyduğunu ifade eden Kavraz, 'Ortak sevdamız olan Samsunspor'umuzun tarihindeki güzel günlere tekrar geri dönmesini sağlamak hepimizin ortak payesi olmalı. Bu takım bu kentin markasıysa bu markamıza değeri bizim katmamız lazım. Bunun yolu da günü birlik politikalardan arınarak takıma kurumsal bi kimlik kazandırmak ve sürekli gelir sağlayacak argümanları ivedilikle oluşturmaktır. İlçemizin ekonomik sosyal ve kültürel gelişimini sağlayacak projelerimizin arasında Samsunspor ve amatör kulüplerimiz de yer almaktadır. Samsunspor'umuza sürekli gelir sağlayacak ve iddialı bir kadroyla takımı tekrar süper lige çıkartacak adımları el birliğiyle atacağız' dedi
 
BELEDİYELER BİRLİĞİ DÜŞÜNÜYORUZ

Samsunspor'un fedakar taraftarının yüzünün gülmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Kavraz, 'Taraftarımız takıma en kötü gününde bile sahip çıkarak fedakarlığını göstermiştir. Biz de Allah nasip eder de göreve gelirsek belediyeler birliğini kurarak takıma hangi konuda destek olabiliriz masaya yatıracağız. Bakın Şanlıurfaspor Belediyesi takımın derneğine parkomat geliri ve otopark gelirlerinin tamamının bağışladığını basından öğrendik. Bu neden Samsunspor'umuz da yapılmasın. Denetlenebilir ve hesap verilebilir şeffaf bir yönetim anlayışının egemen olduğu Samsunspor'a kentin dim dinamiklerinin destek olmasının ateşini yakacağımıza inanıyorum. Samsun'u bayanlar basketbol liginde başarıyla temsil eden Canik Belediyespor ve diğer tüm branşlar da örnek olan Canik Belediyesi inşallah bizim yönetimimiz de bu desteği artarak devam ettirecek' dedi.
adminadmin