Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 07-11-2013 10:28   Güncelleme : 07-11-2013 10:28

‘SAMSUN’UN KALBİ MECİDİYE CADDESİ’

İhsan Kurnaz beraberindeki heyetle birlikte Mecidiye Caddesi’ni gezdi.

‘SAMSUN’UN KALBİ MECİDİYE CADDESİ’
AK Parti İlkadım İlçe Eski Başkanı ve AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, Mecidiye Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti.
Kalabalık bir heyetle birlikte Mecidiye Caddesi’ne çıkarma yapan İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, hem Mecidiye Caddesi esnafları ile bir araya geldi, hem de caddede alışveriş yapan vatandaşlarla buluştu.

SAMSUN’UN KALBİ MECİDİYE CADDESİ

Ziyaretler esnasında çok sayıda esnafla sohbet etme fırsatı bulan İhsan Kurnaz, Mecidiye Caddesi’nin önemine dikkat çekerek, “Tabiri caizse Samsun’un kalbinde bulunuyoruz. Mecidiye Caddesi tarihi açıdan bakıldığında Samsun’un ve İlkadım İlçemizin en eski ve hareketli ticaret merkezlerinden biri. Halen bu canlılık devam ediyor. O kadar ki, insan bazen yürümekte zorlanıyor. Samsun’un kalbi burası değilse neresidir ki?” diye konuştu.

NASIL Kİ AK PARTİ KALPLERİ KAZANDI..

Mecidiye Caddesi’nin Samsun için önemini bildiklerini ifade eden Kurnaz sözlerini, “Nasıl ki, AK Parti 10 yılı aşkın bir süredir gönülleri fethetti ise, kalpleri kazandı ise biz de Samsun’un ve İlkadım’ın kalbini kazanmaya geldik. O yüzden buradayız. Bizim için böylesine anlamlı bir seçim arefesinde sadece İlkadım’ın değil, Samsun’un da kalbi sayılacak Mecidiye Caddesi’ni ve bu caddenin kıymetli esnaflarını, ticaret erbablarını ziyaret etmemek olmazdı” şeklinde sürdürdü.

TEMASLARIMIZ BİZİ MOTİVE EDİYOR

Ziyaretler esnasında oldukça sıcak şekilde karşılanan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, “Bu memleket, bu insanlar bizi ve partimizi seviyor. AK Parti’ye ve onun Genel Başkanı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden muhabbet besliyorlar. Her göz temasımızda bunu fark ediyoruz. Bu sevgi boşuna değil. Bu güler yüz, bu incelik, bu muhabbet bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Çıktığımız bu hizmet yolunda, bu tür temaslar biz daha da motive ediyor. Çok mutlu olduk, bir o kadar da motive olduk. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
adminadmin