Ekonomi
Giriş Tarihi : 27-04-2021 09:02   Güncelleme : 27-04-2021 09:02

Samsun’un Meyve Markası Sammey de Konkordata Müracatı Yaptı!

Samsun’un meyve markası SAMMEY’e İstanbul 1. Asliye ticaret mahkemesi görülen mahkeme tarafından bir yıl kesin mühlet verildi.

Samsun’un Meyve Markası Sammey de Konkordata Müracatı Yaptı!

Mahkeme tarafından yapılan duyuru şöyle;

Konkordato talebinde bulunan esas ve birleşen davada davacılar SAMMEY ANADOLU TARIMCILIK ANONİM ŞİRKETİ, SAMMEY MARMARA SEBZE VE MEYVE ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ, AMT TARIM VE TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE UYGULAMALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ve SAMMEY SAMSUN MEYVECİLİK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ vekili tarafından açılan ve mahkememizde görülmekte olan Konkordatonun Tasdiki davası nedeniyle;

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünün 590280 nosunda kayıtlı SAMMEY ANADOLU TARIMCILIK ANONİM ŞİRKETİ,

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünün 830695 nosunda kayıtlı SAMMEY MARMARA SEBZE VE MEYVE ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ,

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünün 827347 nosunda kayıtlı AMT TARIM VE TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE UYGULAMALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ,

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünün 215226 nosunda kayıtlı SAMMEY SAMSUN MEYVECİLİK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ hakkında İİK. 289. maddesi uyarınca 02.03.2020 tarihinden itibaren 1 YIL KESİN MÜHLET VERİLMİŞTİR.

Alacaklıların ilandan itibaren 7 günlük kesin süre içinde dilekçeyle Mahkememize müracaat ederek konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını delilleriyle birlikte ileri sürerek konkordato talebinin reddini isteyebilecekleri hususu İİK. 288. maddesi uyarınca ilanen tebliğ olunur.

Recep YAZGANRecep YAZGAN