Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-11-2022 17:11   Güncelleme : 30-11-2022 18:40

Sözleşmeli Kardeşlerimizin Kadroları Hayırlı, Uğurlu, Bereketli Olsun!

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamuda sözleşmeli olarak çalışanlara yönelik kadro müjdesi hakkında, “Sözleşmeli kardeşlerimiz için hayırlı olsun” dedi.

Sözleşmeli Kardeşlerimizin Kadroları Hayırlı, Uğurlu, Bereketli Olsun!

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, BEM BİR SEN Genel Başkanı Levent Uslu’nun yıllarca mücadelesini verdiği sözleşmeli personele kadro verilmesi çalışmasında sona gelinmiş olmasından duyduğu memnuniyeti diye getirerek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği müjdeyle sözleşmeli Kardeşlerimiz 2023 yılına kadrolu olarak girecektir” dedi.

Gayretli şöyle devam etti;

“Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımızın, Hak arayışında Hakkı üstün tutan bir anlayışla hareket ederek mazlumun sesi ve yanında oluşu, gece demeden gündüz demeden samimiyet, özverili gayret ve çabaları meyvesini vermiştir.

Biz birlikte güçlü ve Büyük BEM-BİR-SEN Ailesiyiz. En başta sayın genel Başkanımız Levent Uslu’ya sonra da bize güvenen, Destek olan, algı operasyonlarına aldırış etmeden, dik duran, yarı yolda bırakmayan, üyelerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum”

Recep YAZGANRecep YAZGAN