Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 29-01-2014 16:22   Güncelleme : 29-01-2014 16:22

STATÜKO DERGİSİNİN 19. SAYISI ÇIKTI

Samsun un iş dünyası ve siyasetine mercek tutan Statüko Dergisi 19. sayısı ile okuyucalarıyla buluştu. 3 yıldır yayın hayatını sürdüren dergi, Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürü Erkan Koparmal röportajını kapağa taşıdığı bu sayısında da zengin içerik sunuyor..

STATÜKO DERGİSİNİN 19. SAYISI ÇIKTI
Statüko Dergisi yeni sayısı ile raflardaki yerini aldı. Politikadan iş dünyasına, ekonomiden yerel yönetimlere, sanattan spora kadar her alandan sektöre dair geniş haberlerin yer aldığı dergi, bu sayısıyla da yine doyurucu haber ve söyleşilerle okurlarının karşısına çıktı. 19 uncu kez okurlarıyla buluşan Statüko Dergisi, yerelden ulusala kadar geniş bir yelpazede haberler sunuyor.
 
SİYASETTEN EKONOMİYE HERŞEY BU DERGİDE
 
Derginin içeriğinde Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürü Erkan Koparmal ın AFAD ın çalışmaları hakkında verdiği geniş bilgilerin yanı sıra Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ında çok özel röportajı yer alıyor. Samsun un rol model kadını Muradiye Ergin ise iş hayatında ve siyasette elde ettiği başarılardan konuştu. Çalık Yedaş Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu nun da yer aldığı dergide, yerel yönetimlerden ise İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin dündar yer alıyor.
 
Bahsi geçen haberler ve daha fazlasını Statüko Dergisi’nin son sayısında okuyabilirsiniz. Aboneliğin yanı sıra tüm dergi satış mağazalarında satışa sunulan dergiye, www.statukodergisi.com adresinden de erişebilirsiniz.
 
adminadmin