Spor
Giriş Tarihi : 12-10-2013 13:58   Güncelleme : 12-10-2013 13:58

TRABZON'DA EMNİYETE GELEN ŞAŞIRTAN KARGO!

Trabzon'da kargoyla bir ilçe emniyet amirliğine kutu kutu Fener forması gelmesi kafaları karıştırdı! BUNU DA ORTAYA ÇIKARAN YİNE BİR TRABZONSPORLU OLDU..

TRABZON'DA EMNİYETE GELEN ŞAŞIRTAN KARGO!
Trabzonspor-Fenerbahçe derbi maçında çıkan olaylar sonrasında yaşananların ardından ilginç bir gelişme daha yaşandı. Kadıköy'de Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor yöneticileri linç edilmek istendi fakat buna rağmen PFDK faturayı TS kafilesine kesti Trabzonspor'a da ağır cezalar verdi.,
 
Bugün Trabzon'da Trabzonspor taraftarları arasında paylaşılan 3 fotoğraf ise kafaların karışmasına neden oldu. Çünkü Trabzon'a kargoyla gelen kutulardan 74 parça Fenerbahçe bardağı, forması ve sarı lacivert kız kulesi çıktı. Kutuların üzerinde alıcı olarak Vakfıkebir İlçe Emniyet Amirliği görülüyor. İsim olarak ise M.Y. gözüküyor.
 
Avni Aker'de Trabzonspor-Fenerbahçe ile oynadığı müsabakalarda Trabzonspor taraftarlarına yapılan aşırı güç kullanımı göz önüne alındığında ortaya ilginç boyutlar çıkıyor. Bu kutuların ne amaçla kimlere ve neden emniyet müdürlüğüne gönderildiği büyük tartışmalara yol açacağa benziyor.

http://www.61saat.com/
adminadmin