Spor
Giriş Tarihi : 12-02-2014 15:16   Güncelleme : 12-02-2014 15:16

TRABZON'DA ERTUĞRUL SAĞLAM SESLERİ

Mustafa Akçay'dan boşalan teknik adamlık koltuğu için bordo-mavililerde ilk aday Ertuğrul Sağlam.

TRABZON'DA ERTUĞRUL SAĞLAM SESLERİ
FIRTINA İŞİNİ SAĞLAM'A ALACAK
 
Halilhodzic için Cezayir Futbol Federasyonu'ndan onay çıkmayınca ibre Eskişehir'in 44 yaşındaki teknik adamına döndü. B planı ise geçen sezon Marsilya'yı çalıştıran Elie Baup.
 
Trabzonspor'da teknik direktör arayışı hızla devam ederken yönetimin gönlü Eskişehir'in başarılı çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam'dan yana. Şampiy10'un edindiği bilgiye göre bordo-mavili yönetim bu konuda bir sonuç alamazsa 2. plan ise Marsilya'yı geçtiğimiz sezon çalıştıran Elie Baup alternatif aday olarak görünüyor. Yönetim her iki teknik adam için çalışmalarını sürdürürken takımı bu hafta Karabükspor karşısına yardımcı antrenör Hami Mandıralı çıkartıyor. Ancak Mandıralı'nın sezon sonuna kadar görevde kalması kesinlikle sözkonusu değil.
 
Bu arada Karadeniz ekibinin yönetimi, Milli Takım eski teknik Direktörü Abdullah Avcı'yı kesinlikle düşünmüyor ve medyada çıkan Avcı haberlerini de şaşkınlıkla takip ediyor. Adaylardan Yılmaz Vural'ın da göreve getirilmesi kesinilikle sözkonusu değil. Bir diğer isim Vahid Halilodziç'i başkan İbrahim Hacıosmanoğlu çok istemesine karşın Cezayir Futbol Federasyonu'nun izin vermemesi nedeniyle ihtimal sıfıra indi. Hannover 96'yı Tayfun Korkmaz'dan önce çalıştıran Mirko Slomka'nın da Alman Millli Takımı'nda yardımcı antrenör olarak görev alma ihtimali üzerine Türkiye'ye gelmesi sözkonusu olmayacak.

Bu gelişmeler üzerine bu hafta sonu oynanacak Karabükspor karşılaşmasında takımın başında Hami Mandıralı olacak ancak maç 5-0 kazanılsa dahi Mandıralı'ya şans verilme ihtimali olmayacak. Varsa yoksa bütün ağırlık öncelikle Ertuğrul Sağlam'da olacak.

Başkanın devre arası pişmanlığı!

Mustafa Reşit Akçay'ın istifasının perde arkasında yaşananlar da yavaş yavaş aralanıyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun devre arasında istifasını veren Akçay'ın bu talebini kabul etmemekten dolayı pişmanlık duyduğu gelen bilgiler arasında. Ancak daha önemlisi son Akhisar maçında sahaya sürülen 11 ve özellikle Emre duruken Janko tercihi bordo-mavili yönetimi çok öfkelendirdiği de iddialar arasında.
sampiy10.gazetevatan.com
adminadmin