Gündem
Giriş Tarihi : 13-10-2023 09:31

Ülkemde zulüm orkestrası istemiyorum!

İstanbul’da konser verecek olan İsrail Filarmoni Orkestrası’na sosyal medya üzerinden tepkiler çığ gibi büyüyor.

Ülkemde zulüm orkestrası istemiyorum!

26 Ekim'de İstanbul Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konser vereceği duyurulan İsrail Filarmoni Orkestrası’na sosyal medya üzerinden gösterilen tepkiler konserin iptal edilmesi yönünde giderek artıyor.

İşte tepkilerden bazıları;

Filistin ve Gazze'de Müslümanlara zulüm yapılırken işgalci israil rejimi ordusuna moral veren ve operasyonlarına destek olan israil Filarmoni Orkestrası İstanbul'da konser verecek, Ülkemde zulüm orkestrası istemiyorum.

İsrail ordusunun operasyonlarına destek veren ‘İsrail Filarmoni Orkestrası’nın, 26 Ekim’de İstanbul’da konser vermesini istemiyoruz…

İşgalci İsrail ordusuna moral ve motivasyon veren operasyonlarına destek olan "israil filarmoni orkestrası" 26 Ekim de İstanbul da konser verecek! Bu konserin hele ki bu günlerde hiç bir şekilde yapılmaması için Tepkilerimizi en gür seda ile vermemiz gerek.!

Siyonist israil ordusuna desteğiyle bilinen ve 26 Ekim'de İstanbul'da konser verecek olan "İsrail Filarmoni Orkestrası"na tepkiler çığ gibi büyüyor. Yoğun tepkiler sonrası İstanbul Valiliğinden konserin iptal edilmesi beklenmekte.

adminadmin