Bakan Şimşek, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların kişisel kaynaklarını Türkiye'ye getirmesinin başlı başına bir vatandaşlık sorumluluğu olduğunu belirterek, bunun Türkiye'nin kalkınmasına da katkıda bulunacağının altını çizdi.
Yurt dışında para tutmanın Türkiye'de bulundurmaya oranla artık eskisi gibi bir avantajı kalmadığına dikkati çeken Şimşek, yakın dönemde bütün vergi idareleri arasında oluşturulacak otomatik vergi değişimi ve ortak denetim gibi gelişmelerin, özellikle vergi kaçıranlar için büyük riskler içereceğini ifade etti.
VARLIK BARIŞI 3 AY UZADI
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Varlık Barışı Beyannamesini verme süresini 3 ay süre ile uzattıklarını hatırlatarak, vatandaşların bu fırsatı güçlü bir şekilde değerlendirmelerini tavsiye etti.
admin
















































































































































































































