Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-03-2024 17:36

Vezirköprü Turizmde Marka İlçe Olacak!

Cumhur İttifakı AK Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Murat Gül, “Vezirköprü’de halkımızın bizlere gösterdiği ilgi ve destekleri gösteriyor ki AK Parti 31 Martta rekor kıracaktır” dedi.

Vezirköprü Turizmde Marka İlçe Olacak!

Cumhur İttifakı AK Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Murat Gül, “Bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek desteği veren ilçelerin başında gelen Vezirköprü ilçemiz 31 Mart’ta da aynı kararlılığını sürdürecektir. Biz de bu bilinçte Vezirköprümüzde çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyoruz.  Cumhur İttifakının bir adayı olarak büyük, küçük herkesin gönlüne girebilmek için canla başla çalışıyor ve yeni yeni projeler üretiyoruz.

VEZİRKÖPRÜ MARKA İLÇE OLACAK

Cumhur İttifakı AK Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Murat Gül,

“Vezirköprümüzde bugüne kadar yapılmış olan hizmetleri hayata geçirirken merkezi hükümetimizin, Büyükşehir belediyemizin katkılarını fazlaca gördük.

Vezirköprü belediye başkanımız sayın İbrahim Sadık Edis’e başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Devralacağım bayrağı daha yukarılara taşımak, Vezirköprü’müzü marka ilçe haline getirmek için canla başla çalışacağım. İlçemizde başta OSB yatırım almasının hızlanması, tarım, turizm, gençlik, kadın gibi birçok alanda çalışma alanlarını geliştirmek için proje hazırlıklarımız devam ediyor.” Diye konuştu.

adminadmin