Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
KÖŞE YAZISI

İlk iki için ya tamam ya devam maçı!

Adnan ÖZ Adnan ÖZ Yazarın tüm yazıları
24-02-2022 13:35 2 dk okuma
Paylaş:

Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Ümraniyespor maçı Samsunspor adına ilk iki iddiamızı sürdürebilmek için tabiri caizse ya tamam ya devam maçı olacak. Samsunspor bu maçı alabilir mi? Oyuncu ve teknik ekip inanır ve iyi konsantre olursa tabii ki alabilir.

Samsunspor süper lig iddiasını sürdürmek istiyorsa artık içerde dışarda rakibin durumuna ve kim olduğuna bakmaksızın galibiyet için oynamalıdır. Keşke zirveden bu kadar uzak olmasaydık da Ümraniyespor maçında beraberlik bizim için iyi sonuç olsaydı ama durum öyle değil.

Denizlispor karşısında alınan 5-0’lık fantastik galibiyet hepimizi yeniden heyecanlandırdı. Tabii ki Denizlispor’un sıkıntıları var ama olsun artık her maç zor geçiyor ve uzun zamandır böyle farklı bir galibiyet almamıştık. Allah nazardan saklasın ön bölge oyuncularımız Fofana, Tomane ve Yasin çok iyi oynuyorlar.

Son maçlarda yabancı oyuncularımızdan maksimum fayda sağlamaya başladık. Yabancıların en iyisi pozisyonundaki Saviçeviç şimdi en vasatı pozisyonuna geldi. Yani bu durum yabancı oyuncularımızın kalitesinin arttığını gösterir.

Maç sonu Samsunspor Başkanı Sayın Yüksel Yıldırım “Bu yıl süper ligde olsak ilk 5 içinde yer alabilirdik,” diye açıklama yapmış. Bazıları sosyal medya hesabından “1. Ligde bile ilk 5 de yer alamayan Samsunspor süper ligde olsa nasıl ilk 5 de yer alacaktı?” diye soruyorlar.

 Sanırım başkan süper lige çıkmış olsaydık ona göre kadro kuracaktır ve bence başkanın o açıklamayı yapmasına asıl sebep olan üç büyükler dediğimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın süper ligde adeta sefilleri oynuyor oluşudur.

Samsunspor - Ümraniyespor deplasmanından beraberlikle bile dönse ilk iki şansı çok azalacaktır.  Çünkü üzerimizde çok takım var ve birisi tökezlese diğeri tökezlemez ama Samsunspor galip gelirse o havayla bundan sonraki maçları final havasında oynar  ve zirveye çıkabiliriz.

İnşallah galip döneriz de her maça gelen taraftarın dışındaki başarıya odaklanmış taraftarımız da stada gelip Samsunspor’u desteklemeye başlar. Yani koskoca Samsun şehrinin takımı şampiyonluğa oynarken üç beş bin kişiye oynaması bizleri çok üzüyor. Her maça hiç olamazsa on bin kişi gelmeli diye düşünüyoruz.

Adnan ÖZ

Bu yazıdaki görüşler yazarına aittir, Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com yayın politikasını yansıtmayabilir. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Adnan ÖZ — Diğer Yazıları

Tümü

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat