DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Fahri Urhan
Fahri Urhan
Giriş Tarihi : 06-09-2023 16:04

Kutsallarımıza Yapılan Saldırılar

Koruyan, kollayan ve bağışlayıcılığı bol olan Allah’ın ismi ile başlarım. Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi, af ve mağfireti tüm kardeşlerimin üzerine olsun.

Kıymetli kardeşlerim!

Biz Türkler tarih boyu hep hür ve özgür yaşadık. Hür yaşamak, özgür olmak için birçok milletle, birçok ülkeyle savaştık. Kazana kazana bu günlere geldik.

Lakin son zamanlarda Cumhuriyet kazanımlarımız, bize çok pahalıya patlamış gibi bir hal almaya başladı. Atatürk’ün vefatından sonra, maalesef başımıza geçenler tarafından kötü niyetle yönetildik.

Bizi her alanda güçlü kılan, güçlendiren İslam dinimize, Müslümanlara, âlimlerimizin kitaplarına, Kur’an-ı Kerim’e, camilerimize, ezanımıza ve benzeri birçok dinimizin temsillerine saldırılar oldu. Müslümanlıkla alakası olmayanlar Müslümanların nasıl yaşayacağına karar vermeye başladı, yaşantımıza müdahil olmaya çalıştı.

Atalarımız, dedelerimiz, ninelerimiz, kurtuluşumuz için savaştan savaşa, cepheden cepheye koştururken, bazı kesim bundan fırsatla ceplerini, kasalarını doldurma derdine düşmüş ve bunda da başarılı olmuşlardır.

Ülkemizin en güzel yerlerine, en güzide mekânlarına konmuşlar, kasalarını doldurarak ekonomimize yön vermişlerdir ve halen bu ekonomik hükümleri devam etmektedir.

2000‘li yıllara kadar, ülkemizin yönetimi de bizden olmayan, bizdenmişlerin elindeydi. 2000’li yıllarda ülkenin yönetimi gerçek Türklerin eline geçince, bizdenmiş gibi görünenlerin zoruna gitti.

20 yılı aşan zamanda ülkenin yönetimini ele geçirmek için çok çaba sarfettiler. Ancak başaramadılar.

Türk milleti artık uyanmaya başladı.

Başörtüsü ile yapılan zulümler giderildi. Hemen her alanda özgürlükler getirildi. Lakin karşı cenah boş durmadı. Hükümet üstünlüğünü kaybedenler, bari psikolojik üstünlüğü kaybetmeyelim diye sürekli uğraştı.

Giyim kuşam serbestliği getirildiğinde, özgürce tesettür elbisesini giyen, başörtüsünü takanlara sürekli saldırılar oldu. Sürekli saldırdılar ve halen saldırmaya devam ediyorlar.

Yine başarılı olamadıklarını görünce giyimsizliğe başvurdular. Milletin sinir uçlarına dokundular. Sokaklarımız karşı cenahın çıplaklarıyla doldu. Maalesef bu giyimsizliğe bizim cenahtan uyanlar da oldu ve şu an ki sokakların durumu oluştu.

Şu an din büyüklerimizin, âlimlerimizin, ariflerimizin “günümüzde başını öne eğerek sokakta yürüyen genç en muttaki insandır, günümüzde haramdan kendini sakınan biri cennetin hasretle beklediği kişidir” dedikleri zamanda yaşıyoruz.

Yakın zamanda vefat eden bir âlimimizin “günümüzde sarık saran, cübbe giyen biri müçtehittir, mücahittir” dediği zamanı geçtik. Şimdi çok ötesindeyiz.

Çağdaşlık açmaksa bedeni, hayvanlar hepimizden medeni. Çağdaşlık adı altında çıplaklığın reklamı yapıldı ve yapılıyor. Ve ne yazık ki bizim cenah da buna ayak uyduruyor.

Son günlerde bir de LGBT denilen bir şarlatanlık, mel’anet ortaya çıkarıldı. Hani bazen deriz ya bundan kötüsü ne olur diye. İşte her gelen, diğerinden daha lanetli geliyor. Lanetin daha büyüğü geliyor.

Kadınlaşan erkekler, erkekleşen kadınlar. Erkek erkeğe, kadın kadına arkadaşlıklar ve birliktelikler. Ve bunu meşrulaştırma hareketleri. Onları övücü kelimeler. Bana göre ne tür başarısı olursa olsun, isterse ülkemizi uzaya çıkarsın bu tür insanlar aramızdan derhal uzaklaştırılmalıdır. Milli takımımızdan da uzaklaştırılmalıdır.(Anlayan anladı.)

Yaa Rabbii! Neler oluyor demeye kalmadı. Kur’an-ı Kerim’e saldırılar başladı.

Dış ülkenin birinde İslam’a hakaret içirikli bir tiyatro oynanacağında ferman yayınlayarak, tiyatronun oynanmasını engelleyen Padişahlarımızı öyle özledik ki…

Kur’an’a saldırılar dış ülkelerde olduğu için kendimiz bizzat kısık ses çıkarmaktan başka bir şey yapamıyoruz. Bu konuda bir şeyler yapması için ilgililerden gerekli tepkiyi vermesini bekliyoruz ve bu da bizim en doğal hakkımız.

Yazımı bir dua ile bitirmek istiyorum âmin demek size düşer.

Yaa İlahii!!! Vatanımızı, milletimizi, devletimizi, ezanımızı, bayrağımızı, dinimizi, imanımızı, kitabımızı Kur’anımızı, kutsallarımızı sen muhafaza eyle. Yaa Rabbel Alemin! Sen tüm kutsallarımıza saldıranları KAHHAR ismi şerifinle kahru perişan eyle. Amin Yaa Muin.

Hepinizi saygılarımla selamlıyorum. Kalın sağlıcakla.

 

NELER SÖYLENDİ?
@
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA