DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Özhan KIZILTAN
Özhan KIZILTAN
Giriş Tarihi : 25-12-2018 12:25

Yabancı istihbaratların yeni maşası kim olacak?

15 Temmuz ‘da ülkeyi uçurumun kenarına sürükleyen malum örgütün macerası, yıllar önce İzmir Kestane Pazarı Havra sokak yakınlarındaki bir camide başlamıştı. Bugün karşımıza silahlı bir örgütün yöneticisi olarak çıkan Fetö liderinin, o zamanki adıyla, Fetullah Hoca’nın kafasında tehlikeli projeler, rahlesinde Şanı Yüce Kur’an ve karşısında temiz duygularla Müslümanlığı öğrenmeye gelen talebeleri vardı. Herhalde o günlerde biri çıkıp bu adam tehlikelidir, çocukları ondan uzak tutun deseydi çoğu kimse onu ya İslam düşmanı ilan ya da vatan haini ilan edecekti. Ne güzel bir kisvenin altına girmiş değil mi? Kimsenin karşı çıkamayacağı, tereddüt edemeyeceği, hatta kendisini hor görenlerin toplumdan izole edileceği imam görünümlü ajan.

Bir İstihbarat örgütü için hırslı ve yetenekli bir cami hocasından daha iyi ajan olabilir mi? Yapılan işler ortadayken, kim kendisine öğrencilerle diyaloğa girme diyebilir? Öğrencilere İslam dinini anlatıyor, sigara, içki ve uyuşturucuya bulaşmamalarını öğütlüyor. Kendi tabiriyle altın nesiller yetiştiriyor. Bu sayede bir Truva atı haline getirilen malum şahsın devletin başına ne çoraplar ördüğü ortada. Şimdilik İslam adı altında siyasi faaliyet ve ajanlık yapanlar deşifre edilmiş gibi görünüyor, ya diğer dokunulmaz kavramlar?  Yabancı İstihbaratların bizimle olan işi bitti mi?

Elbette bitmedi. Ellerinde Atatürkçülük ve Milliyetçilik gibi korkunç silahları var. Kim Atatürkçülüğe, Türk Milliyetçiliğine karşı çıkabilir?

Yabancı servislerin işi gücü toplum içindeki dokunulmaz kavramları tespit ederek derhal o kumaştan bir elbise dikip içine ajan yerleştirmektir. Her türlü haberleşmenin dijitalleştiği, elektronik postaların ana merkezlerine girildiği, insanların kafasından geçen her fikrin sosyal medyaya düştüğü bir dönemde, istihbarat servislerinin haber alma problemi kalmadı. Yirmi birinci yüzyılın dünyasında bir istihbarat servisinin gücü, devlet kurumlarına ve ekonomiyi elinde tutan şirketlerin yönetim organlarına erişebilmek, medya üzerinden çeşitli popüler kişiler, hatta sanatçılar üzerinden toplumu yönetmekle ölçülüyor. Sanatçı deyip geçmeyin toplumun önemli bir kesimi açısından sanatın da dokunulmazlığı vardır. Kâfi miktarda yeteneğe sahip fakat defalarca kullanılmaya elverişli kişilerin tespit edilip medyada parlatılarak sanatçı sınıfına sokulması, bolca paralar kazandırılarak baron haline getirilmesi sonra da o baronlar üzerinden nice yetenekli vatansever gerçek sanatçıların da amatör kümede süründürülmesi esastır.

Aynı sistemle basını, televizyon dünyasını, Atatürkçülerin rağbet ettiği organizasyonları yönetiyorlar. Geçtiğimiz günlerde kamuoyunda çok konuşulan bir ödül töreninde, kendisine hak etmediğinden fazlası verilerek baron haline getirilmiş, servet sahibi malum kişinin yaptığı konuşma tartışılmıştı. Aslında gazeteciliğe hevesli olmadığını, birilerinin gösterdiği tolerans sayesinde sektör içinde yer edinebildiğini itiraf ederken, onu meşhur eden kişinin rezil olmuş yüz ifadesi de dikkatlerden kaçmadı. Toplum içinde konuşma yeteneğine bile sahip olamadan tepe noktaya getirilmiş birinin kendisinden daha yeteneklilere yol açmasını beklemek için saf olmak gerekir. Bu sayede binlerce yetenekli vatan evladının çeşitli sektörlerde ilerlemesi engelleniyor. Eğer bir topluma kastediyorsanız öncelikle o toplumun insan kaynaklarını hedef almalısınız. Yetenekli insanların görmezden gelindiği, dalkavuk ve kullanılmaya elverişli insanların üst kademelerde rol aldığı bir sistemin yozlaşması kaçınılmazdır.

Yabancı İstihbarat servislerinin toplum mühendisliği stratejisi, bulunduğu yeri hak etmemiş insanların minnet duygusunu kazanmak üzerine kuruluyor. Bunun en güzel örneğini FETÖ ‘de gördük. Hak etmediği makamlara getirilen liyakatsız insanlar aslında bir hiç olduklarını gayet iyi biliyor. Onun için kendilerine bu imkânı sağlayan efendilerine hürmette kusur etmiyor, onu kutsanmış bir baba haline getiriyorlar. Aslını isterseniz efendileri de tıpkı onlar gibi hak etmediği yere getirilmiştir.

Filler çimenleri ezerken, olan dürüst insanlara oluyor. Kim bilir o sınavları kimler kazanacaktı, kim bilir o mevkileri kimler hak etmişti…

Zaman akıp gidiyor, birlerinin kalleşliği ortaya çıkıyor, devlet de akıllanıyor, ya o güzel insanlar? Boşa harcanan ömürleri geri getirebilecek misiniz? İslam kisvesi altında yapılan şeytanlıklar ortaya çıkarken, birilerinin çoktan hazırladığı yeni şeytanlıkları zamanında tespit edebilecek misiniz? Kaç vatan evladı daha bu toprak üzerinde yerini bulamadan savrulup gidecek?

Özhan Kızıltan

NELER SÖYLENDİ?
@
Özhan KIZILTAN

Özhan KIZILTAN

DİĞER YAZILARI Erdal Beşikçioğlu mesaj mı veriyor! Masonlar Fabrika Ayarlarına Dönüyor Sayın İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya Arz Ederiz! Ertuğrul Özkök ve Mason Davetiyesi Büyük Locada ‘İlerici Masonlar’ Paniği Kızıl Ordu’dan Taşeron Wagner’e CHP'yi Kim Kurtaracak Ezikler Siyaseti Sever! Ercan Öztürk Düzce’nin İşine Yarayacak Mı! Tuhaf Şeyler Oluyor Üç Milyon Dolarlık Mason vurgunu Tunç Soyer ve Türevlerinin Festival Atatürkçüğü Erenlerin Topu Küffarın Bağrında Patlayana Kadar Yazacağız Ak Parti’nin Masonsever Belediye Başkanı Turgut Altınok Masonlar aldatmaya devam ediyor! Millet İttifakının Hâmisi Masonlar mı Ciao Bella Elveda Güzelim Rotary Okulda Milli Eğitim Nerede? Hiram’ın katili masonlardır! Rotary dünyayı birleştirir! Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 3, Biraderlerim Yalanla Kandırıyorlar Sizi Masonlar 15 Temmuz’u önceden biliyor muydu? Masonlar uydu hazır olan İmamoğlu’na! Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 1 Mason Localarında Pireler Berber Develer Tellal Olmuş Notre Dame‘ın şifresi! Masonlar neden saklanıyor? Cemiyyet-İ Fesadiyye Türkiye’de Gizli Mason Locaları Biraderleriniz Şerefsizliğe Devam Ediyor Masonik sırlar; Masonluk siyasi örgütlenmedir Altı Tophane Üstü Şişhane Masonik Süperego Yıl 1947; Mine Çiçeklerinin Karşı Devrim Hikâyesi Masonların Tevrat Üzerine Yemini Masonların Okullara Sızma Projesi Guguk Kuşu Masonik Sırlar: Bir Mason Asla Hür Olamaz Büyük Locanın Takiyyecilik Geleneği Masonluk nasıl ateistleştiriliyor? Burkina Faso Ve Zamanın Ruhu Kurumsal Şirk Misyoner Masonluk Evrenin Ulu Mimarı Deizmin Anahtarı Mason yemini ve ölüm işareti! Mason adaylarına silahlı tehdit! Masonluk değil şarlatanlık! Atatürkçü masonlar vicdanınız rahat mı? Erdem’siz Bir Locada Erotik Gösteriler Masonları Üzen Haber; Büyük Loca yöneticilerinin kafası karışıkmış Masallar Gerçekler Ve Masonlar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA