Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber

153 Restoran Vatandaşların Takdirini Topluyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 153 Restoran’da yaptığı fiyat düzenlemesiyle vatandaşların beğenisini topluyor.

153 Restoran Vatandaşların Takdirini Topluyor
Paylaş:

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, sosyal belediyecilikte örnek hizmetler hayata geçirmeyi amaçladıklarını belirterek, “Hem gönüllere hem de hemşehrilerimizin bütçesine hitap ediyoruz” dedi.

Sosyal belediyeciliğe ve insan odaklı çalışmalara büyük önem veren Samsun Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği hizmetlerle de dikkat çekiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın talimatıyla belediyeye ait 153 Restoranda güncellenen fiyatlar vatandaşların beğenisini topladı. Aynı zamanda 153 Kafe’de de çay, simit fiyatlarında indirime gidildi.  SBB Başkanı Halit Doğan, “Şehrimizin belli noktalarında aynı hizmeti hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” diyerek müjdeyi verdi.

 “Gönle dokunan hizmetler hayata geçirmek önceliğimiz”

İnsanı merkeze alan hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “İnsanımızı merkeze alan, hemşehrilerimizin gönlüne dokunan her çalışmayı çok önemsiyorum. Hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda hareket etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda da hayata geçirdiğimiz her hizmette önce insanımızın mutluluğu için çalışıyoruz. 153 Restoranımızdaki fiyat güncellemelerimiz de hemşehrilerimizden çok olumlu dönüşler aldı. Aynı zamanda 153 Kafemizde de fiyat güncellemesinde bulunduk. Şehrimizin belirli noktalarında, esnafımızı da etkilememeye özen göstererek hemşehrilerimizi aynı hizmetle buluşturmayı sürdüreceğiz. Bir insanımızı bile mutlu edebiliyorsak büyük bir mutluluk kaynağı bizim için. Hem kaliteli hizmet hem de uygun fiyatlı yemekleri hemşehrilerimizle buluşturmuş oluyoruz. İnşallah gönle dokunan çalışmalarımızı artırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 Vatandaştan 153 Restoran’a tam not

153 Restoran’da yemek yiyen vatandaşlar da memnuniyetini dile getirdi.

Fiyatlardan memnuniyetlerini dile getiren Kemal Cingöz isimli vatandaş ise şunları söyledi: “Fiyatlardan da uygulamadan da çok memnunum. Biz şoför esnafıyız. Ekonomik fiyata yemek yiyoruz. Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az. Kısa sürede gönüllere dokunan hizmetler yaptı.”

Restorana ilk kez geldiğini söyleyen Cengiz Kabakçıoğlu da, “Arkadaşlarımın önerisi üzerine geldim. 70 lirayı duyunca inanmadım ama gerçekten öyleymiş. Bu fiyata yemek yiyebildiğimiz için mutluyum. Başkanımıza çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bu haber Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Samsun Haber Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat