Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-03-2024 19:32

Ak Partili Arkadaşlarımın Destekleriyle Buradayım!

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, “Emin olun bir tarih yazıyorsunuz. Türkiye’nin okuyacağı bir sevda hikayesi yazıyorsunuz” dedi.

Ak Partili Arkadaşlarımın Destekleriyle Buradayım!

AK Parti’den aday gösterilmemesinin ardından milletin kararını dikkate alarak Yeniden Refah Partisi ile yola çıkan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ilçeden büyük destek görerek seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 

“Tekkeköy adına talihsiz bir karar” olarak nitelendirdiği aday gösterilmeme sürecinin ardından kısa sürede toparlanan Togar, ilçenin kendi geleceğini sekteye uğratacak projeleri yürütecek kendisi de proje bir başkana değil, ilçeyi ekonomisi ve büyümesi açısından aydınlık yarınlara taşıyacak bir belediye başkanına ihtiyacı olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

 

Bu uğurda partiler üstü bir ittifakla yürüdüğünü dile getiren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “7’den 70’e bizi böyle sevgililer gibi buluşturana, bu zamana kadar kızıyorduk ama bize bir iyilik yapmışlar aslında bilmeden. Bizi 7’den 70’e buluşturmuşlar. Onlara da bir teşekkür edelim artık. Emin olun kendi iradelerine sahip, duyulmayan AK Partili arkadaşlarımın da dualarıyla destekleriyle buradayım. Tüm siyasi partilerimiz bize kucak açtı ve Tekkeköy sevdası çerçevesinde bir noktada buluşturdu. Tekkeköy tarih boyunca görmediği bir seçim farkıyla galip gelecek. Dün sokağa çıkmışlara bu ilçeyi karıştırmaya çalışanlara rağmen Tekkeköy bütün geçmişi, bugünü ve yarınına sahip çıkmak için burada. Tekkeköy’ü asla ve asla karanlık bir geleceğe terk etmeyeceğiz “dedi.

 

Togar ilçeyi karıştırmak isteyenlere rağmen nezaketle bir seçim kampanyası yürüttüklerini söyleyerek, “Tekkeköy’ün geleceğine sahip çıkıyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyorum. Emin olun bir tarih yazıyorsunuz. Türkiye’nin okuyacağı bir sevda hikayesi yazıyorsunuz. Bir aşk hikayesi yazıyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Şımarmadan şaşırmadan irademize ipotek koydurmadan yolumuza devam edelim. Son sözü yine halkımız söyleyecek” diye konuştu.

adminadmin