Güncel
Giriş Tarihi : 13-01-2014 12:16   Güncelleme : 13-01-2014 12:16

AKBAŞ ESOB’A ADAY!

Ahmet Akbaş, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne aday olduğunu açıkladı. Samsun Tuhafiyeciler Odası Genel Kurulunda yeniden başkan seçilen Ahmet Akbaş, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (SESOB) aday olduğunu açıkladı.

AKBAŞ ESOB’A ADAY!
Samsun Tuhafiyeciler, Hazır Elbiseciler, Manifaturacılar ve Halıcılar Odası Genel Kurulu İslam Vakfı konferans salonunda gerçekleştirildi. Tek liste halinde girilen genel kurulda mevcut Başkan Ahmet Akbaş güven tazeledi.  Divan başkanlığını Hurdacılar Odası Başkanı Nazmi Kaçak'ın yaptığı genel kurulda konuşan Ahmat Akbaş, 4 yıl süre içinde yaptıkları faaliyetleri anlattı. Başkan Akbaş, "4 yıllık süre içinde üyelerimize daha iyi hizmet vermek için odamıza hizmet binası kazandırdık. Önümüzdeki dönemde ise üyelerimizin kullanımı için bir otobüs olmayı planlıyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı' seçimlerinde de aday olacağım" dedi.

Daha sonra seçime tek liste ile giren Akbaş, kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi. Akbaş'ın listesinde şu isimler yer alıyor:

"Muhammet Atalar, İbrahim Cinsoy, Şükrü Gümüş, Nurten Kınık, Hasan Torun ve Yaşar İkiz".
adminadmin