Güncel
Giriş Tarihi : 04-02-2020 11:06   Güncelleme : 04-02-2020 11:06

Atakum Belediye Başkanı Deveci’nin Yol Arkadaşı İsyan Etti

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin 2019 Yerel Seçimlerindeki adaylığı süresince, yakın çalışma arkadaşlarından olan CHP’li Yalçın Genç, sosyal medyadan zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Atakum Belediye Başkanı Deveci’nin Yol Arkadaşı İsyan Etti

EGOSUNU TATMİN ETSİN DİYE Mİ YIRTINDIK!

BAŞKAN DEVECİNİN EGOSU…

Seçim çalışmaları boyunca gece-gündüz demeden çalıştıklarını belirten Genç, “Belediye başkanı CEMİL DEVECİ, egosunu tatmin etsin diye mi yırtındık? Seçim sürecinde bizlere küfreden, terörist diyenlerin belediyede işe alınması dava arkadaşlarımızın zoruna gidiyor” ifadeleriyle Atakum Belediyesinde yaşanan problemleri dile getirirken, Başkan Deveci’nin seçim sürecinde verdiği sözleri de tutmadığını dile getirdi.

BELEDİYE YOL GEÇEN HANINA DÖNMÜŞ

Belediyeye alınan personellerin hangi kıstaslara göre alındığıyla ilgili de dert yanan Yalçın Genç, “Belediye, birilerinin çocukluk arkadaşı, mahalle arkadaşı, okuldan arkadaşı, Şuradan tanıyordu, buradan tanıyordu, şurada gördü, burada gördü diyerek işe alınan yer değildir. Süreçte hiç çalışmamış, emeği olmayan kişiler,  hatta SEÇİM sürecinde bizlere hakaret eden, küfür eden, terörist diyenler,  belediyede çalışıyor” ifadelerini kullandı.

CHP’LİLERDEN YALÇIN GENÇ’E DESTEK MESAJLARI

Başkan Deveci’nin seçim sürecinde verdiği sözleri yerine getirmeyerek aynı tutum ve davranışları sergilemeye devam etmesi durumunda kendisiyle yol ve dava arkadaşlığını bitireceğini açıklayan Genç’in paylaşımı, kısa süre içerisinde CHP’lilerin destek mesajlarıyla karşılandı.

 

İşte Cemil Deveci’nin yakın çalışma arkadaşı CHP’li Yalçın Genç’in açıklaması:

ATAKUM VE SAMSUN KAMUOYUNA

 

ATAKUM BELEDİYE’SİNİ KAZANABİLMEK İÇİN, DAVA VE YOL ARKADAŞLARIMIZLA, GECE-GÜNDÜZ, DAĞ-BAYIR, YAĞMUR-ÇAMUR DEMEDEN ÇALIŞTIK. HEP BİRLİKTE BELEDİYEYİ KAZANDIK !!!!

 

Ancak, belediye başkanımız Cemil Deveci yönetiminde neredeyse, 1 yıl oldu olacak belediyede çok ciddi sıkıntılar var olduğu aşikardır.

 

1. Yola çıktığın, yol ve dava arkadaşlarını, yolun sonunda  görmezden gelmek, davaya ve örgüte ciddi zararlar verir.

 

2. Yolun sonunda bulduğun kişilerle yola devam ediliyor olması, çok ciddi hezeyandır, bunda asla başarı olmaz.

 

3. Emek vermiş, gecesini gündüzüne katmış, CEMİL DEVECİ’yi başkan yapan yol arkadaşlarımızın, çoğunun pasifize edilmesi kabul edilir bir durum değildir.

 

4. Başkan CEMİL DEVECİ’nin SEÇİM sürecinde dediği “belediye’yi beraber yöneteceğiz” sözü ne oldu? Dava ve yol arkadaşlarımızın yok sayılmış olması, örgüte ve GELECEKTEKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYINA çok zarar verir.

 

5.  Belediye, birilerinin çocukluk arkadaşı, mahalle arkadaşı, okuldan arkadaşı, Şuradan tanıyordu, buradan tanıyordu, şurada gördü, burada gördü diyerek işe alınan yer değildir.

 

6. Oysa başkan CEMİL DEVECİ için her şartta ve koşulda mücadele edenler yok sayıldı.

 

7. Başkan CEMİL DEVECİ’nin seçim sürecinde ikili görüşmeleri dışında her aşamasında, sahada, toplantılarda köylerde yanında olan 3-5 kişiden biriyim, bizimle çalışan herkesi tanırım,

 

8. BELEDİYEYE alınanlara baktığımda, süreçte hiç çalışmamış, emeği olmayan kişilerin,  hatta SEÇİM sürecinde bizlere hakaret eden, küfür eden, terörist diyenlerin,  belediyede çalışıyor olması, DAVA arkadaşlarımın ve benim zoruma gidiyor. BURADA çok ciddi sorun var demektir.

 

9. Bizler örgüt ve yol arkadaşları, bu mücadeleyi neden yaptık? Sadece belediye başkanı CEMİL DEVECİ’nin egosunu tatmin etsin diye mi yırtındık???

 

10. Umarım, başkanımız bu uyarı ve telkinleri ciddiye alır, örgütle istişare eder, belediyedeki kötü gidişatı ve algıyı ortadan kaldırır.

 

11. Ben şahsi olarak, yola çıktığım hiç kimseyi yolda satmadım, satmam da. BAŞKAN, seçim sürecinde verdiği sözleri yerine getirmeli.

 

Yok aynı tutum ve davranışlar devam ederse,

 

BEN ŞAHSİ OLARAK, YOL VE DAVA ARKADAŞLIĞIMI BİTİRME KARARI ALDIM.

 

12. Umarım sürecin daha sertleşmemesi, zarar görmemesi için adım atılır.

 

SAYGILARIMLA

 

Yalçın Genç

Recep YAZGANRecep YAZGAN