Siyaset
Giriş Tarihi : 18-03-2014 19:10   Güncelleme : 18-03-2014 19:10

ATAKUM İÇİN YOLUMUZ, YÜREĞİMİZ, MÜCADELEMİZ BİRDİR

Ak Parti Atakum’da seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen ve yaklaşık 500 kişinin katılımıyla adeta gövde gösterisine dönüşen kahvaltıya katılarak bir konuşma yapan Önceki dönem Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, daha öce de ifade ettiği gibi pire için yorgan yakanlardan olmayacağını belirterek, “Ben partimin bir neferiyim. Bana düşen görev ne ise her zaman ve her an hazırım. 30 Mart’ta Atakum yeniden AK Belediyecilik ile buluşacaktır” diye konuştu.

ATAKUM İÇİN YOLUMUZ, YÜREĞİMİZ, MÜCADELEMİZ BİRDİR
VERİLEN HER GÖREV BAŞIMIN TACIDIR

Atakum’un potansiyeline yakışan bir yönetim anlayışıyla yönetilmediğini belirten Adem Bektaş, “30 Mart tarihine kadar, partimizin verdiği görevleri harfien yerine getireceğimi söylemiştim. Şunu açıkça belirtmeliyim ki, Ben "pirelere kızıp yorgan yakanlardan" hiçbir zaman olmadım. Bundan sonra da olmayacağım. Bazıları, pireye kızarak yorgan yaktı. Ama her zaman kaybeden kişiler değil, AK Parti oldu. Ben, aynısını yapmayacağım. AK Parti, bizim üzerimizdeki yorgandır. O yorganı üzerimize çekeceğiz, koruyacağız... Pirelere kızıp, üzerimizdeki yorganı yakmayacağım. AK Parti yorganının altında pireler bize zarar veremezler. Zarar vermelerine de müsaade etmeyeceğim. Bu konuda çeşitli beklenti içinde olanlar, AK Parti'ye seçim kaybettirme hevesiyle yanıp tutuşanlar, bu beklentilerine kavuşamayacaklar. 30 Mart Atakum’un 5 yıl aradan sonra yeniden hizmetle buluşacağı gündür. Herkes bunu bu şekilde bilsin." şeklinde konuştu.
 
BİZ, BÜYÜK AK PARTİ AİLESİNİN FERTLERİYİZ

Ak Parti’nin milletin iktidarı olduğunu ifade Adem Bektaş, “ Biz millet için yola çıktık. Geleceğimiz için yola çıktık. Aydınlık bir Türkiye için yola çıktık. Güçlü yarınlar için yola çıktık. Biz bu mücadeleyi şahsımız, kariyerimiz için yapmadık. Adem Bektaş kurulduğu günden bu güne bu büyük yürüyüşün bir parçası olmuştur. Aksini düşünenleri, aksini bekleyenleri, hatta aksini isteyenleri de her zaman mahcup etmiştir. Her zaman bu duygu ve düşüncelerle olduğumu herkes bilir. Biz büyük AK Parti Ailesi’nin fertliyiz. Bizim çatımız da evimizde burasıdır. Biz çok fırtınalar gördük. Çok sarsıntılar gördük ama hiçbir fırtına, hiçbir sarsıntı bizi irademizden yuvamızdan koparamadı. Bu ülke ne zaman hak ettiği yere gelmeye başlasa tuzaklar, oyunlar başlıyor. Ama partimizin kuruluşuyla doğan güneşi söndürmeye kimsenin gücü yetmedi, yetmeyecek. Bu güneş halkımız için, milletimiz için, oyunlarla, hilelerle değil milletle, duayla, aşkla doğan bir güneştir. Sandıklardan bütün dünyaya merhaba diyen bir güneştir. 30 Mart’ta İshak kardeşimle bu güneş Atakum’da yeniden doğacak. Yolumuz, yüreğimiz, mücadelemiz birdir” diye konuştu. 
adminadmin