Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-02-2025 11:31

Canik'te Dualar Şehitler ve Mazlumlar İçin

Canik Belediyesi’nin düzenlediği Berat Kandili Özel Programı, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Canik'te Dualar Şehitler ve Mazlumlar İçin

Canik Merkez Camii'nde düzenlenen programda, şehitler, sınır ötesinde görev yapan güvenlik güçleri ve dünya mazlumları için dualar edildi.

Binlerce kişinin katıldığı programda, Canik İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Kur’an-ı Kerim tilaveti sundu. Canik Belediyesi, programa katılan vatandaşlara kandil simidi ve tulumba tatlısı ikram etti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Bu mübarek gecede hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim dualarımızı kabul eylesin, milletimizin ve İslam âleminin Berat Kandili mübarek olsun” dedi.

Programa Canik Kaymakamı Şeref Aydın, AK Parti Canik İlçe Başkanı Muhammed Emin Duran ve Canik İlçe Müftüsü Bayram Karar da katıldı.

adminadmin