Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-04-2024 12:44

Çarşamba’da Trafik Kazası

Samsun'un Çarşamba ilçesinde dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı.

Çarşamba’da Trafik Kazası

Kazanın, Samsun-Ordu Karayolu üzerinde Dörtyola yakın bir noktada, saat 23:40 sularında gerçekleştiği öğrenildi.

Hava yağmurlu koşulları altında, bir araç diğerine çarparak yoldan çıktı ve bir elektrik direğine çarptı. Kazada, 55 FC 326 plakalı araç ile 55 BDK 98 plakalı araç birbirine girdi.

Kaza sonrasında, emniyet kuvvetleri, itfaiye ve ambulans ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yaralılar, Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonucunda ölüm yaşanmazken, üç kişinin yaralandığı belirtildi. Kazayla ilgili detaylı bir tahkikat başlatıldı.

Samsun Çarşamba İlçesi'nde, Dörtyola yakınında bulunan Samsun-Ordu Karayolu üzerinde dün saat 23:40 sularında bir trafik kazası meydana geldi. Yağmurlu hava şartları altında gerçekleşen kaza, 55 FC 326 ve 55 BDK 98 plakalı araçların karıştığı bir çarpışma sonucunda meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine emniyet kuvvetleri, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Kazada, bir aracın diğerine çarpmasıyla yoldan çıkarak bir elektrik direğine çarptığı bildirildi.

Yaralılar, hızla olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. kaza sonucunda ölüm olmazken, 3 kişi yaralandı. Kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.

Haber-Foto: Emam ALMOUSA

adminadmin