Türk Kızılayı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bu anlamlı destek için teşekkür ederek, bağışçıların emanetlerini ihtiyaç sahiplerine en doğru şekilde ulaştırmaya devam edeceklerini açıkladı.
Türk Kızılayı’ndan yapılan bilgilendirmeye göre, 2025 yılı kurban vekâleti ücretleri yurt içi ve Filistin için 13.250 TL, yurt dışı için ise 5.250 TL olarak belirlendi. Bağışlar, Türkiye Kızılay Derneği’nin Samsun Şubesi’ne ait T.C. Ziraat Bankası hesabına yapılabilecek. Bağış sırasında açıklama kısmına, vekâlet verilen kişinin adı, soyadı, telefon numarası ve kurban türü (Yurt İçi/Yurt Dışı/Filistin) yazılması gerekiyor.
Türk Kızılayı, bu yıl da #HilâlOlsun kampanyası kapsamında, vekâleten kesilen kurbanları, savaş ve afet bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.