Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com
Köşe Yazıları

Diyanetin Sıbyan Okulları Takdire Şayandır

“Ağaç yaşken eğilir” diye bir atasözümüz var,

Diyanetin Sıbyan Okulları Takdire Şayandır
Paylaş:

Hz.Ali’ye biri soruyor, “çocuğumu nasıl eğiteyim ya imam?”  o da diyor ki; “çocuk kaç yaşında?” adam  “3 yaşında” deyince, Hz.Ali, “geç kaldınız” diyor.

Peygamberimiz (sav) diyor ki; “7 yaşına kadar çocuklarınızı sevin, 7-14 arası eğitin, ondan sonra onlarla istişare edin.”

Bütün bu değerleri yan yana getirdiğimiz zaman erken yaşta çocuğu eğitmenin önemi ayan beyan ortaya çıkıyor. İşin ilginç yanı bir kısım vatandaşlarımızın bu seçkin çalışmaya karşı olmasıdır.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu haber Samsun Haber - Son Dakika Samsun Haberleri - Akasyam.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Köşe Yazıları Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et İyilerin Ayak Sesleri…

Akışın sonuna geldiniz.

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat