Eğitim
Giriş Tarihi : 27-11-2013 11:03   Güncelleme : 27-11-2013 11:03

GENÇ ÇİFTİN YUVASINA UMUT OLDULAR

Gerçek ihtiyaç sahibi insanlara ulaşma noktasında Samsun’da yaptığı yardımlarla hayırsever vatandaşların takdirini toplayan İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi hayırsever vatandaşın tespit ettiği genç çiftin yuvasını kurdu.

GENÇ ÇİFTİN YUVASINA UMUT OLDULAR
İlçe genelinde hayırsever vatandaşlardan alınan eşyaları gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırma noktasında köprü vazifesi gören Kadın Koordinasyon Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi,yaptığı yardımlar ile ihtiyaç sahibi ailelerin yaşama umudu olmaya devam ediyor. Gönüllü olarak yapılan yardımların bizzat ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek yerinde tespit eden Lütfiye Demirtaş,hayırsever vatandaşın direktifleriyle  yeni evlenecek  hiç eşyası olmayan genç çifte ulaşarak eve koltuk takımı, yatak odası ve bebek odası,halı,perde ile  tepeden tırnağa eşya ile donattı.Maddi zorluklar yüzünde hayata tutunma noktasında yapılan yardımlarım en güzel düğün hediyesi olduğunu söyleyen genç çift  bayan Demirtaş’a teşekkür etti.
 
SICAK YUVADA BİZİMDE TUZUMUZ OLSUN İSTEDİK.
 
Evlenmeye karar veren kardeşlerimiz içinde bulunduğu zor durumu yine bir hayırsever vatandaşımız sayesinde öğrenip yardım elimizi uzatmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Fahri Başkan Lütfiye Demirtaş, “Araştırmalar sonrasında genç çiftimizin gerçekten ihtiyaç sahibi olduklarını tespit ettik. Hayırsever vatandaşlardan aldığımız eşyaları kendi atölyemizde yenileyerek genç çiftimize kuracakları sıcak yuvalarında bizimde tuzumuz olsun istedik. Ben bu vesile ile eşyalarını bağışlayan hayırseverlere ve genç çiftin yuvasını kurmaya vesile olan hayırsever vatandaşıma sonsuz teşekkür ediyorum “dedi.
adminadmin