Siyaset
Giriş Tarihi : 03-04-2014 13:47   Güncelleme : 03-04-2014 13:47

HAKKIMI HELAL EDİYORUM!

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yerel seçimlerde AK Parti’nin adayı Erdoğan Tok’dan daha az oy alarak belediye yönetimini Tok’a devretmesinden hemen önce bir mesaj yayınlayarak, 5 yıl birlikte olduğu belediye personeline, ve bütün İlkadımlılardan helallik istedi.

HAKKIMI HELAL EDİYORUM!
Demirtaş mesajında şu ifadelere yer verdi:
 
“Birlikte üzüldük. Birlikte sevindik. Beş yılın sonunda demokrasinin gereği seçime girdik ve kaybettik. Ama seçimi kaybederken 15 bin yeni gönül kazandık.
 
Seçimi kazandığımız 2009 yılında yaklaşık 60 bin gönül bizimleyken 2014 e gelindiğinde 15 bin gönlünde buna eklenerek 75 bin “özü, sözü bir” gönül sevdalıları olduk.
 
DİK DURDUK DÜZ YÜRÜTÜK
 
Geçen  5 yıl içerisinde bana güvenen insanların başını öne eğecekleri hiçbir işin yanında olmadık. Beytül Mal’ a asla el sürmedik, el sürmek isteyenlere müsaade etmedik.
 
Hep dik durduk, düz yürüdük, düz yürümeye devam ediyoruz.
 
Bu süreçte;
 
Kendini Milliyetçi Hareket Partili diye tanımlayan, hiçbir menfaat beklemeden bizimle gece gündüz çalışan ülküdaşlarıma,
 
Kendisini Akpartili,  Cumhuriyet Halk Partili veya başka partili olarak tanımlayan oyu ve gönlü bizimle olan gönül dostlarına,
 
Gönlü bizimle olup bir takım sebeplerle bize destek veremeyenlere, Ve 5 yıl birlikte çalıştığım sevgili mesai arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.
 
HAKKINIZI HELAL EDİN
 
Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada hep beraber yan yana omuz omuza gönül gönüle olacağız inşallah.
 
Birbirimiz üzerinde mutlaka haklarımız olmuştur. Benim sizin üzerinizde ne kadar hakkım var ise hepsini helal ediyorum.
 
Lütfen sizde haklarınızı helal edin.
 
Sizi en kalbi duygularla selamlıyorum.
 
Allah’a emanet olunuz.
 
adminadmin