Güncel
Giriş Tarihi : 23-03-2014 17:50   Güncelleme : 23-03-2014 17:50

HAYATİ TEKİN AK PARTİLİLERE HAYVAN MI DEDİ!

Adalet ve Kalkınma Partisi Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Hayati Tekin'in partilerine gelen vatandaşlara 'hayvan' dediğini iddia etti.

HAYATİ TEKİN AK PARTİLİLERE HAYVAN MI DEDİ!
Tekin'in katıldığı bir televizyon programında, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ne gelen vatandaşlar için 'Ahıra bağlanmış hayvanlar olarak görüyorum' dediğini öne süren Togar, "Ağzınızdan çıkan sözler aynı zamanda kalitenizin bir göstergesidir. Bizler yemeklerle, erzak çekleriyle değil, Tekkeköy sevdasıyla orada buluşan ve hemen her siyasi görüşe mensup insanlarla bir araya gelen Tekkeköy sevdalılarıyız" dedi.
 
HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATTIK

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin'in katıldığı bir televizyon programında, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezin'de bulunan vatandaşlar için 'Ahırlara bağlanmış bir hayvan olarak görüyorum' şeklinde sözler sarfettiğini ileri süren Hasan Togar, "Seçim Koordinasyon merkezinde toplanan milletimize katıldığınız bir televizyon programında 'zorla ahıra bağlanan hayvanlar' nitelemesinde bulundunuz. Sizden olgun bir laf beklememiz zaten mümkün değilken seçimleri kaybedecek olma telaşanızdan olsa gerek, ağzınızdan çıkan kelimeleri ölçüp biçmeden konuşmaya ve Tekkeköy halkına hakaret etmeye başlamanıza doğrusu şaşırmıyoruz. Milletimiz size gerekli cevabı sandıkta verecek ve aynı zamanda hukuk önünde de bu hakaretlerinizin hesabını soracaktır biz mevcut Başkanın seviyesine inmeyerek hakkımız olan hukuk süreci başlattık. Ağzınızdan çıkan sözler aynı zamanda kalitenizin bir göstergesidir .Bizler yemeklerle erzak çekleriyle değil, Tekkeköy sevdasıyla orada buluşan ve hemen her siyasi görüşe mensup insanlarla bir araya gelen Tekkeköy sevdalılarıyız. Azıcık gururun var ise İlçe halkından sarf ettiğin bu cümle için özür dilemeni bekliyoruz. Tüm Tekkeköy sevdalısı kardeşlerimizi mevcut başkana inat merkez seçim koordinasyon merkezimize bekliyorum" diye konuştu.
adminadmin