Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-02-2023 13:48   Güncelleme : 06-02-2023 13:48

Hep Birlikte Omuz Omuza Yürümeye Devam Edeceğiz

​Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası BEM-BİR-SEN 7. Olağan Genel Kurulu'nda BEM BİR SEN Genel Başkanı Levent Uslu yeniden Genel Başkanlığa seçildi.

Hep Birlikte Omuz Omuza Yürümeye Devam Edeceğiz

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli; “Hep birlikte omuz omuza yürümeye devam edeceğiz.” Dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve BEM BİR SEN Genel Başkanı Levent Uslu da birer konuşma yaptığı Bem Bir Sen Genel Kurulunda gündme maddelerinin görüşülmesinin ardına seçimlere geçildi.

Yapılan oylama sonucunda genel kurul  BEM BİR SEN Genel Başkanı Levent Uslu ve yönetim kurulunun zaferi ile sonuçlandı.

Genel kurula Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Bem Bir Sen’in il başkanları genel kurul delegeleri ve davetliler katıldı.

Genel kurul sonrası bir açıklama yapan BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli; “ Bem Bir Sen 7. Olağan Genel Kurulumuzu birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde tamamladık. Genel Başkanımız Sayın Levent Uslu liderliğinde yeni hedeflere ve güçlü yarınlara ilk günkü heyecanla, hep birlikte omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin inşallah. Dün olduğu gibi bugünde inandığımız doğrular ve güvendiğimiz insanlar ile yolumuza devam edeceğiz

Recep YAZGANRecep YAZGAN