Teknoloji
Giriş Tarihi : 26-09-2020 13:52   Güncelleme : 26-09-2020 13:52

Her Anlamda Profesyonellik

Türksat kablo avantajları sayesinde internet hızı, ping değeri, download ve upload değerleri çevresel etkenler nedeni ile zarar görmez!

Her Anlamda Profesyonellik

Türkiye’de 24 il ve bu illere bağlı ilçelerde fiber internet hizmeti sağlama görevini üstlenen Kablonet güçlü ve hızlı internet alt yapısı ile rakiplerinden kendisini ayırmayı başardı. ARGE çalışmalarına ağırlık veren internet servis sağlayıcısı direk Türksat uydusundan aldığı sinyaller ile fiber internet hizmeti verdiği için telefon hattı kullanımına gerek duyulma gereksinimini ortadan kaldırıyor. Alt yapıya olumsuz etki veren tüm hava koşullarına rağmen hizmet kalitesi ve yüksek hızdan taviz vermeyen hizmetleri ile her anlamda profesyonelliğini ortaya koyan eski ismi ile Uydunet abonelerine seçtikleri tarife üzerinde ki hız ile internet sunmayı sürdürüyor.

Farklı Fiyatlandırma Sorunu Yok

Aboneler tercih ettikleri kampanya çerçevesinde aldıkları internet tarifesinde belirlenen fatura bedeli dışında asla başka gerekçeler ile farklı fiyatlandırma sorunu yaşamazlar. Kablonet hizmetlerinden yararlanmak için abone olmak isteyenlerin yaşadıkları şehirde Kablo TV ( kablo tv ) şebekesinin bulunması gerekir, hali hazırda ülkemizde dijital yayın şebekesi bulunan 24 il vardır. Abone olacak kişinin yaşadığı binanın yakınlarında bir kablonet altyapı imkanının bulunması yeterli yapılan teknik inceleme sonucunda kolay abonelik işlemleri ile kaliteli ve hızlı internet kullanmaya başlanmakta.

Türkiye’nin İlk Ve Tek Kablo Operatörü

Türkiye’de en çok tercih edilen internet servis sağlayıcısı firma olan kablonet Türkiye’nin ilk ve tek kablo operatörü Türksat avantajı ile binalarında alt yapısı olan abonelere 100 Mbps hıza kadar kotasız ya da kotalı veya sınırsız ya da simetrik internet tarife seçme fırsatı veriyor. Yine Türksat kablo avantajları sayesinde internet hızı, ping değeri, download ve upload değerleri çevresel etkenler nedeni ile zarar görmez. 

Ağ Üzerinde Tüm Cihazlara Aynı Hız, Eşit İnternet

Kullanıcılar mağduriyet yaşamaz, farklı internet servis sağlayıcılarında yaşanan internet hızında düşme, değerlerde yükselme ya da internet bağlantısında kopma sorunları da yaşanmaz. Kendisine ait fiber internet alt yapısını kullanmasından dolayı ağ üzerinde tüm cihazlara aynı hız ve kalitede eşit internet hizmeti sunar, kurumsal hizmet almak isteyen aboneler statik IP desteği ile global ağa kurumsal olarak katılabilmekte.

“Bilgi ve başvuru için 0 850 532 44 10 nolu telefonu arayabilir veya https://www.superkablonet.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.”

adminadmin