Güncel
Giriş Tarihi : 21-03-2014 12:49   Güncelleme : 21-03-2014 12:49

İLKADIM’DA GERÇEKLERDEN DEMİRTAŞ’A SON BELGE UYARISI!

İlkadım’da Gerçekler isimli Facebook kullanıcı, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı yakından takip etmeye devam ediyor..

İLKADIM’DA GERÇEKLERDEN DEMİRTAŞ’A SON BELGE UYARISI!
Başkan Demirtaş’ın memurlardan sonra işçileri de toplayarak tehdit ettiğini yazan İlkadım’da gerçekler, konu ile ilgili olarak şunları yazdı:

“Sayın Demirtaş önce memurları topladı şimdi işçileri...

Kendisine yakışan bir şekilde tehdit baskı şantaj hakaretler...

DEMİRTAŞ’A AÇIK ÇAĞRI

Buradan Demirtaş'a açık çağrıda bulunuyoruz. Yarın pişman olacağın sözler söyleme... Cadı avı başlatacağına darbenin nereden geldiğini sorgulayacağına bu yolsuzluklar nasıl yapıldı, bu usulsüzlükleri nasıl yaptın belediyeyi mafyaya nasıl teslim ettin bunun hesabını ver ve bil ki çok ama çok yakınındayız. Mızrakı çuvala sığdıramazsın. Kafanı kuma gömerek gerçeklerden kaçamazsın. Acem tekkesini seçim koordinasyon merkezine çevirdin. Orada sen ve yandaşların belediye imkanlarıyla yiyor içiyor seçim çalışması yapıyor ve e sen hala suçlu arıyorsun ve  sen hala merdi kıpti gibi sirkatin söylerken şecaat arzediyorsun...
Ve son söz; biz bitti demeden bitmez. bu daha bir başlangıç..

Halkımız gerçekleri bilecek. Halkımız senin gerçek yüzünü görecek. halkımız kapalı kapılar ardındaki konuşmaları hakaretleri gayri meşru yapılanmaları bilecek. Halkımız ilkadım’daki gerçekleri bir bir öğrenecek. masken düşecek... seni yanlış brife eden adamlara hesap sorma vaktin bile olmayacak. bizden sana tavsiye; hani kendin yapmadığın hizmetleri sana sen yapmışsın gibi anlattırıyorlar ya. işe önce o isimlerden başla...

DEMİRTAŞ AK PARTİ’YE Mİ GEÇECEK

Aynı Facebook sayfasındaki iddialara göre İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yakın çevresine seçimlerden sonra AK Parti’ye geçeceğini söylüyor.. Bu konuda ise şunlar yazılı,

“Sayın Demirtaş yakın çevresindekilere "ben AK Parti’ye karşı değilim seçimden sonra kazanırsam ak partiye geçeceğim" diyerek bunun propagandasını yapmalarını istiyor.

SAYIN DEMİRTAŞ ERBAKAN HOCANIN TABİRİ İLE "GLU GLU DANSI" YAPMAYA BAŞLADI. BİZ DE KENDİSİNE TEMİZ BİR "HADİ ORDAN" ÇEKİYORUZ.
  DEMİRTAŞ’A SON BELGE ŞOKU

Öte yandan İlkadım’da Gerçeklerde İlkadım Beleidye Başkanı Demirtaş seçimlere üç kala yayınlanacak son belge konusunda uyarılıyor..

Konu ile ilgli olarak, “Seçimlere son 3 gün kaldıkta ... ümitleri tek tek tükendikte ... sözü özü yalan olan adam anlayacak sert kayaya çarptığını...ancak ah vah etmeye vakti olmayacak... 30 yıl sonra geldiği bu şehirden onlarca yolsuzluk dosyaları onlarca haksız hukuksuz uygulamaları baskıları şantajları tehditleriyle anılarak meğer herkesi kör alemi sersem sanmışım meğer ilkadım’a ne de çok fitne tohumları ekmişim meğer mafya ile kol kola yürümüşüm diyerek ayrılacak arkasına bile bakmadan” ifadelerine yer veriliyor.

İşte o profil:
https://www.facebook.com/ilkadimda.gercekler.1?fref=ts
 
adminadmin