Eğitim
Giriş Tarihi : 26-03-2014 13:50   Güncelleme : 26-03-2014 13:50

İLKADIM’DA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITILDI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan eğitimde Fatih Projesi kapsamında İlkadım ilçesindeki 18 lisede 922 öğretmene ve 3 bin 540 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

İLKADIM’DA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITILDI
Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi’nde düzenlenen törene İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Şube Müdürü Sebahattin Göktürk, Okul Müdürü Adnan Özdemir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Tablet bilgisayar dağıtımı öncesi konuşan İlkadım ilçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, “Fatih Projesi kapsamında ilçemize bağlı liselerde etkileşimli tahta kurulumu gerçekleşmişti. Bugünden itibaren 18 lisemizde 922 öğretmenimize ve 9. sınıf öğrencisi 3 bin 540 öğrencimize tablet bilgisayarlarını dağıtıyoruz. Eğitimde teknolojinin en son olanaklarını öğretmenimiz ve öğrencimizin kullanımına sunuyoruz” dedi.

Bilişim teknolojilerin hızla geliştiğini belirten İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, “Okullarımızda bilişim altyapısının geliştirilmesi adına önemli gelişmeler olmaktadır. Etkileşimli tahtalar, tablet bilgisayar ile öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz nitelikli eğitimde ihtiyaçları olan imkanlara kavuşmuş olacaklardır. Fatih Projesi bu anlamda örnek projedir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından tablet bilgisayarlar öğrencilere ve öğretmenlere dağıtımı yapıldı.
adminadmin