Türkiye
Giriş Tarihi : 21-02-2024 00:05

İstanbul Gruplara Özel Teknede İftar

Tekne kiralamayı iftara özel şekilde yaparak gezi ve yemeği birleştirebilirsiniz. Kalabalık iftarlar hazırlamak istediğinizde organizasyon firması ile görüşmeli ve iftar organizasyonu hazırlamalısınız.

İstanbul Gruplara Özel Teknede İftar

İftar etkinlikleri her sene Ramazan ayında sıkça yapılan organizasyonları kapsamaktadır. İstanbul’da deniz üzerinde teknede iftar yaptığınızda tüm misafirler kısa süreli bir tatile çıkmış gibi hissedecektir. Gruplara özel iftar yemeği etkinlikleri dini önemi olan günlerde tekne ortamında daha güzel ve etkili hale gelebilir.

Gruplara Özel Teknede İftar Organizasyonu Var mı?

Tekne organizasyonları genellikle gruplara özel olarak planlanıyor. Tek veya iki kişilik özel tekne kiralama amacı varsa kalabalık organizasyon olmayacaktır. Fakat bu tekne kiralama bir iki kişiye de yapılabilir. Gruba özel tekne kiralama ise ekonomik açıdan daha fazla talep görmektedir.

İstanbul Teknede İftar Organizasyonu

Tekne organizasyonu iftar için olacağında İstanbul manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Deniz üzerinde teknede iftar yemeği yerken organizasyon kapsamında çalan müzik dinletisini yaşayabilirsiniz. Tekne gezisinin güzel enerjisi birçok etkinlikle daha da zenginleşecektir.

Boğaz’da (Teknede) İftar Nasıl Olur?

Boğaz’da tekne kiralama yapıldığında iftar yemeği burada gerçekleşmiş olacaktır. Tekne kiralamayı iftara özel şekilde yaparak gezi ve yemeği birleştirebilirsiniz. Kalabalık iftarlar hazırlamak istediğinizde organizasyon firması ile görüşmeli ve iftar organizasyonu hazırlamalısınız. 

Tekne İftarına Kaç Kişi Katılabilir?

Genel sayılara bakılırsa 20 kişiden 500 kişiye kadar tekne iftarı verilebilir. Tekne ne kadar büyükse, kapasitesi de paralel şekilde artacaktır. İftar yemekleri genelde bir iki kişiyle değil çok sayıda kişiyle olduğundan teknede iftar organizasyonu da bu kapsamda ele alınabilir. Az sayıda kişiye özel kiralamada daha küçük çaplı kutlama ve tekliflere özel tekne kiralama olabilir.

Tekne Kiralama Avantajları Nelerdir?

Deniz üzerinde yapılan her etkinlik geçmiş dönemlerden bugüne insanları mutlu etmiştir. Günümüz koşullarında tekne kiralama yaparak birçok organizasyonu mutlu şekilde tamamlayabilirsiniz. Tekne modelleri dekorasyon ve malzeme yönünden amaca uygun şekilde hazırlanacağından avantajlı bir etkinlik hazırlanmış olur.

  • Tekne kiraladığınızda özel bir konseptte misafirleri ağırlamış olursunuz.
  • Birkaç saatlik bir tekne gezisi sayesinde yenilenmiş hissedersiniz.
  • Yeni bir ortamı soluyan misafirler daha enerji dolu ve motive olmuş şekilde etkinlikten ayrılabilir.
  • Tekne kiralamayı kalabalık bir organizasyona özel yaparsanız ekonomik açıdan avantajlı olabilecektir. Bu ve benzeri daha birçok avantaj sıralamak mümkündür.

Tekne Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tekne ebatları, talepte bulunan tarafı ilgilendiren diğer istekler önemli konulardır. Tekneyi kiralamak isteyen taraf, beklentileri netleştirdikten sonra tekne kiralama firmasıyla görüşerek öneri alabilir. Hizmet paketleri ve fiyatlandırmaya dahil olmayan durumlar mutlaka görüşülmelidir.

Tekne Kiralama Fiyatları Dışında Ekstra Maliyet Çıkar mı?

Birkaç saatliğine veya tüm gün için tekne kiralanacaksa, kiralamadan ayrı maliyetler çıkabilmektedir.  Ek harcamalar tekne kiralama firmasının karşılamadığı ödemeler anlamına gelir ve genelde yakıtlarla alakalıdır. Elektrik, su gibi yakıtları saatte harcanan miktara göre hesaplatabilirsiniz.

Sünnet Düğünü Organizasyonu Nedir?

Organizasyon firması tarafından düzenlenen bir sünnet düğünü sünnet düğünü organizasyonu demektir. Kutlama yapacak olan aile şayet süreçle ilgili çok fazla yorulmak istemiyorsa firmaya başvurabilir. Bütün işlerin sünnet organizasyonu firmasıyla hallolması yaşamı kolaylaştıran bir durumdur. İsteklere göre hazırlık yapılarak düğün günü etkinliği sağlanacaktır.

Sünnet Organizasyonu Nasıl Yapılır?

Erkek çocuk önceden operasyon geçirmişse organizasyon süreci de başlayacaktır. Sünnet organizasyonu teknede olacaksa mekana göre hazırlık sağlanır. Şayet daha farklı bir ortamda isteniyorsa sünnet organizasyonu için gerekli süsleme ve dekorasyon hazırlıkları tamamlanır. Etkinlik paketi içindeki gösteriler vs. tamamlandığında fotoğraf çekimi gerçekleşir.

Sünnet Düğünü Organizasyonunda Neler Yapılır?

Paket kapsamı değişmekle beraber, Kuran-ı Kerim okutması, ilahi dinletisi, yemek dağıtımı, kına yakma yapılır. Konfeti gösterisi de sünnet organizasyonu paketlerinde yaygın görülen bir etkinliktir. Semazen, kostümlü gösteriler etkili bir düğün için ideal olabilir.

adminadmin